Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztomilý a humorný příběh o tom, že i taková banalita, jakou je adopce pejska, se může značně zkomplikovat. (Allien.9)

Recenze (5)

Radko 

všechny recenze uživatele

Ulízaný metrosexuál má enormný záujem o psa z útulku. Pripraví sa na jeho príchod nákupom asi všetkých na trhu dostupných "zaručene nevyhnutných" psích hračiek, misiek, obojkov, ležadiel a oblečkov. Snahu získať vyvoleného psíka mu však zlomyseľne komplikuje správkyňa útulku. No nielen ona. A priatelia v rozhodujúcej chvíli dávajú ruky preč. Našťastie existuje mnoho ďalších smutných a zároveň po pánovi dychtivých psích očí na tomto svete, ktorých pán opustil či zradil. Jednoduchý kraťas, na podporu zobratia si člena rodiny z útulku. Myšlienka chvályhodná, spracovanie priemerné. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tuším, že se jedná o první hraný kraťas (Pixar teď nepočítám), kterému jsem kdy dala plné hodnocení. A to zcela zaslouženě, protože třináctiminutový "Dog Eat Dog" je nejen neskutečně roztomilý, ale zároveň vtipný, nápaditý a geniálně zahraný (KLIK). Vřele doporučuji milovníkům Zacharyho Quinta, pejsků a důchodců (XD). ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný filmeček o tom jak se člověk zamiluje do pejska a snaží se ho získat. Bohužel důchodci zase útočí. 75% ()

vla_kor 

všechny recenze uživatele

Vtipný a zároveň dojímavý kraťas. Nejen o adopci psa, ale taky tak trochu o přátelích, na které je "spolehnutí", když je potřebujete. ()

Reklama

Reklama