Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dědečka Elliota Andersona (Kevin Costner), jehož manželka zemřela při autonehodě, a který později ztratil svou dceru poté, co porodila jeho vnučku Eloise.  Jak bojuje se svým žalem, Elliotův svět se obrátí vzhůru nohama, když afroamerická babička Rowena (Octavia Spencer), vyžaduje, aby Eloise byla vydána do péče svému afroamerickému otci Reggiemu, narkomanovi, kterého Elliot viní za nedbalost, která vedla ke smrti jeho dcery dcery. Elliot se ocitne v hluboce zakořeněném boji o opatrovnictví a nezastaví se před ničím, jen aby jeho vnučka nepřešla do výchovy jeho bezohledného zeťe. (007.)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (19)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Black or White pojednává o Elliotovi děděčkovi malé vnučky,které je narozdíl od něj tmavé pleti,protože dcera ,která umřela při porodu se v sedmnácti letech zapletla s jedním místním černošským feťákem a když zrovna Elliot přišel o manželku a malá Eloisa o babičku tak stojí před oběma náročný úkol se se vším vyrovnat a k tomu chce do své péče babička zmíněného feťáka.Film dobře ukazuje proměnu ameriky zhruba ještě tak před čtyřiceti lety a dnes kdy se už nedělají rozdíly mezi rasou a navíc Kevin Costner neztratil nic ze svého umu.Za mě celkově 75 % a čtyři hvězdy. ()

reich 

všechny recenze uživatele

Dodneška nechápu, proč tento film nebyl nikdy vysílaný v televizi. Ano jde v celku o klišé, které je předvídatelné, ale pořád je to velice kvalitní snímek. Kevin Costner zde hraje dědečka Elliota Andersona, kterému zemřela manželka a jeho dcera při porodu, zůstala s ním vnučka Ellois (Jillian Estell), o kterou se musí starat. Její otec je lempl, ale patří do černošské komunity, kterou vede jeho matka Rowena Jeffers (Octavia Spencer) a snaží se svou vnučku dostat do péče. Tak vzniká konflikt a vnučka se ocitá mezi bojem dvou prarodičů, kteří to doženou až před soud. 75%  ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $21,571,189Tržby Celosvetovo $21,693,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $927,542 //počet predaných kusov 32,015Tržby za predaj DVD v USA $4,009,931 //počet predaných kusov 201,330║ Ďalší príbeh kde sa riešia rodinné spory cez súd, príbeh pútaví, má to hĺbku, dokonca aj emócie a Costner momentálne má dobrý výber úloh, ktoré mu pasujú na telo, Octavia Spencer opäť ako žihadlo otravná. /70%/ ()

carly 

všechny recenze uživatele

Na flme sa mi najviac pacilo to, ze nikto tam nebol za zleho. Vsetci robili chyby, obcas dali uder pod pas, potrebovali sa ucit, zlepsit, pozriet si dalej od nosa. A vsetko to bolo predostrene s velkym citom a hlavne bolo v kazdom momente jasne, ze hlavnou motivaciou je Eloise. Skvele herecke vykony. Velmi dobre vykreslenie postav. Posobivy film. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Milý snímek, jehož zhlédnutí rozhodně nelitujete, ale víckrát si to už nezopakujete. Herecké výkony byly úplně the top, jak Costner, tak O. Spencer a mladá slečna taky hrála dobře. Vlastně je to naprosto o ničem.. o jednom soudním sporu, ale jsou tu moc hezky vykresleny pocity, které postavami mávaly a prostě tak... ale to herecké obsazení udělalo hodně. Pobavila mě scéna, kdy služebná jedla večeři a se strachem v očích pozorovala, jak Elliot aka Costner prohledává celou kuchyni, dokud pod dřezem nenašel láhev se svým oblíbeným chlastem, který mu tam schovala. P.S. V obsahu je zásadní chyba... nejprve přišel o dceru a tak se s manželkou starali o vnučku a pak až přišel o manželku.... ()

Galerie (62)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen v New Orleans. (007.)

Reklama

Reklama