Reklama

Reklama

Killer Women

(seriál)
USA, 2014, 5 h 35 min (Minutáž: 40–43 min)

Kamera:

Patrick Cady

Hudba:

Mark Kilian

Hrají:

Tricia Helfer, Marc Blucas, Michael Trucco, Alex Fernandez, Marta Milans, Gary Teague, Kenneth Wayne Bradley, Heather Danner, Nadine Velazquez (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Remake argentínskeho kriminálneho seriálu Mujeres Asesinas (2005) zasadila autorka námetu Hannah Shakespeare  do typického prostredia amerického Západu. Killer Woman ukazuje nebezpečný svet elitnej skupiny vymožiteľov práva známych ako Texas Rangers. Molly Parker (Tricia Helfer) je krásna, no nebezpečná žena, ktorá vie, ako sa dostať k pravde, a nebojí sa pri hľadaní rozbúriť stojaté vody westernových mestečiek. Ako jedna z prvých členiek Rangers sa usiluje o spravodlivosť aj v prípade, že pre jej dosiahnutie je potrebné porušiť niekoľko pravidiel. Každý deň je pre ňu skúškou, v ktorej musí dokázať mužským členom tímu, že na to má. Podporu čerpá od veliteľa jednotky Luisa Zeu (Alex Fernandez) a vlastnej rodiny, ktorú tvoria najmä jej brat Bill (Michael Trucco) a jeho manželka Becca (Marta Milans). Mollyin osobný život tiež nie je jednoduchý – snaží sa rozviesť s úlisným Jakeom Coltonom (Jeffrey Nordling) a pritom zaháji vzťah s pekným, no nebezpečným agentom protidrogového oddelenia Danom Winstonom (Marc Blucas). (Incantator)

(více)

Recenze (11)

KevSpa

všechny recenze uživatele

Solidní rozjezd, solidní obsazení, solidní westernově laděná krimi. Od remaku argentinského seriálu Mujeres asesinas (který už se dočkal mexického i italského remaku) se asi nedalo čekat nějaké velké překvapení, ale je to vcelku příjemná podívaná, která si na nic nehraje. A Tricii Helfer to v roli přiměřeně drsné a jediné Texas Rangerky v okolí náramně sluší. Uvidíme, jak si povedou další díly. Pilot - 60% ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

La Sicaria: Ženský Walker, Texas Ranger? Že by nás v budoucnu čekalo více podobných předělávek chlapských seriálů? Bude další třeba Odpadlice? Ale proč ne, pokud to bude fungovat a pokud se to přizpůsobí dnešním trendům. U Killer Women to v první epizodě zafungovalo, hlavně díky last minute dovolené kousek za hranicemi, která hodnocení vytáhla z průměru. 7/10 ----- Some Men Need Killing: Všechno špatně. Zdá se, že Killer Women bude dohánět Walkera i po kvalitativní stránce. Bohužel, od kamery po střih a režii jde o mizernou práci. Tohle že se v dnešní době ještě točí? Bude potřeba hodně přidat na plynu. 4/10 ----- Warrior: Zdá se, že předchozí epizoda byla jen úkrokem (a zrovna do hovna). Ale všichni zúčastnění zabojovali a vyprodukovali o dvě třídy kvalitnější čtyřicetiminutovku. Perfektní příběh je už jen pomyslnou třešničkou. 8/10 ----- The Siren: Přestávám rozumět chování jednotlivých postav, rodinné kejkle tu vůbec nefungují a postavy jsou ploché více, než se v úvodních epizodách zdálo. Bohužel seriál chtěl zaútočit na předsudky o ženách v mužských povoláních, ale nezmohl se na víc než na pár vět v pilotním díle. Ten čtvrtý pak postrádá i chtěné napětí. Klasický průměr. 5/10 ----- In and Out: Ne, název není parafrází na činnost, která by Killer Women seděla o mnoho více než chytání znuděných Texaských ženušek.. Materiál by tam byl více než slušný, sledovanost by si to taky určitě našlo a těch pirátských downloadů co by přibylo. Pátý a zároveň předposlední díl by měl být přípravou na finále, jenomže tahle generálka tvůrcům vyšla tak napůl. Víme, co se asi bude v závěrečném díle dít, ale je třeba se k tomu pronudit nějakých 30 minut (po zbytek času se nejspíš náhodou povedly i vtipné repliky nebo obrazovku zrovna halil větší počet ženštin). 6/10 ----- Daughter of the Alamo: Díky snaze tvůrců o urychlené ukončení seriálu tu polovina věcí nedává smysl, pokračuje se ve vynechaném ději, odvyprávěném pouze stylem "v minulých dílech jste (prý) viděli" a jen díky tomu, že epizoda je vcelku i chytře napsaná, nejdu s hodnocením ještě níž. 4/10 ----- Shrnutí: Seriál měl mizivou sledovanost (nepřekvapivě), a to zapříčinilo dřívější ukončení (bylo natočeno 8 epizod), bohužel rychlý konec znamenal zkratkovitost děje, vynechání šesté a osmé epizody a nepochopitelně tak zůstal konec otevřen. Díky tomu je seriál zbytečné sledovat, jelikož epizody samy o sobě nefungují. Ztráta času - 1/10 ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Texas. Krajina drsných chlapov, ktorú zaplavujú drogy a Mexičania (Puta, puta, puta madre!). Rodisko country a najnenávidenejšieho seriálu s Chuckom Norrisom. A miesto, kde sa odohráva Killer Woman. Pilot sa rozbieha vcelku zaujímavo, westernová štylizácia sa nedá uprieť a soundtrack je jednoducho skvelý. Úvodný prípad je síce hlúpučký, no ponúka priestor pre slušnú akciu a drsnú rangerku Triciu Helfer. Akurát mi vadí ten dôraz na riešenie prípadov pomocou pocitov a ženskej intuície, ktoré si mnoho súčasných seriálov privlastňuje. Pilot 60% ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Ženská příslušnice sboru Teaxských Rangerů vyšetřuje. Nic víc, nic míň. Pravděpodobně pouze klasická procedurálka s Tricíí Helfer, která nenadchne, ale ani nevezme dech (ta kriminálka, ne Tricia, ta stále za mnoho bodou!). 60%. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pilot: Herci s Helfer v čele a epizódnymi postavami končiac sú krásni, ale sledovať ich je nuda. Tricia prehráva až to pekné nie je a neverím jej slová ani emócie, až smiešne nalinovaný klišovitý scenár prácičku dokončuje. Nevidím dôvod sledovať ďalej, odporúčam tak maximálne miesto screensaveru s vypnutým zvukom. Alebo teda si pustiť napríklad Chase. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 33 Dokoukáno: 9 Zahozeno: 18+1 _ Klasická kriminálka, kde hlavní postava je ženská drsňák, což už to tady bylo několikrát. Samotný případy nijak zajímavý, příběh taky nic moc, akce slabota a zbytečně moc řešení rodiny a vztahů. 40% ()

Thomm 

všechny recenze uživatele

Pilot: Wannabe drsňárna s wannabe drsňačkou, která prvnímu svědkovi vyžvaní svoje temný tajemství, který doteď nikomu neřekla a brečí, když vidí setkání vražedkyně s dcerou. Milostná zápletka s agentem DEA atd. Mohlo to být blbější? Mohlo, ale o moc víc ne. Nesledovat! ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Pilot: Průměrná kriminálka, jakých běží na Nově jedenáct do tuctu. Zapnout náhodně televizi, tak se na nějaký díl podívám, ale za extra stahování to nestojí. 60% za Triciu Helfer. Je to z poslední doby nejsympatičtější ženská vedoucí postava. PS: chybí mi tam jižanský přízvuk. ()

megan017 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza na entou! Chudák Marc Blucas to si dokola opakuji, když to vidím. Tenhle Texas ranger v sukni na mě zapůsobil, jak nejhůře mohl! Hlavní hrdinka, která mě iritovala už od pohledu, klasická "hrdinka" co musí mít vždy pravdu, jinak se zboří celý svět+ postavy, co jí mají za svatou. Příliš protahované a moc předvídatelné. Příliš nevkusné přechody do další čísti , ze kterých by epileptici nebyli moc nadšení. Viděla jsem první díl a musím říct, že tak rychle se mi zprotiví málokterý seriál. Zlatý Chuck Norris! ()

Reklama

Reklama