Reklama

Reklama

Predestination

  • Česko Paradox času (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film Predestination vznikl na motivy povídky "Všechny tvé stíny" od Roberta A. Heinleina a vypráví příběh tajného agenta (Ethan Hawke), kterého čeká složitá série cest napříč časem s cílem zajistit pokračování své kariéry vymahače práva. Při plnění posledního úkolu bude muset využít i svého mladšího já, aby dokázal dostihnout zločince, který mu uniká v čase. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (976)

zmirix 

všechny recenze uživatele

Je to film u kterého dokonale pochopíte význam slova samosnubný. Ještě teď přemýšlím zdali je to možné.70% ()

Scalex 

všechny recenze uživatele

Totální srágora natočena pro mentálně retardované diváky. Jinak si totiž neumím vysvětlit, proč je vše padesátkrát dovysvětlováno tak, aby nic ani ten největší blbec na zeměkouli nepřehlédnul. Závěrečný rekapitulační sestřih to dorazil. Mělo to velký, hodně velký potenciál. A totálně ho to prosralo. ()

ma2sko 

všechny recenze uživatele

Táto brilantná skladačka dá dozaista do pozoru nejedného nadšenca psycho, sci-fi a hoci aj wtf žánru. Pre mňa jeden z najoriginálnejších scenárov v súbehu s réžiou. Pozor, nedá sa dopozerať bez prestávok, jednoducho Vás pohltí. A nebude chcieť pustiť. ()

Zsir 

všechny recenze uživatele

Jak to hodnotit? Vlastně celou dobu byl hledal sám sebe. Miloval se. Je to tak zamotané až je to krásné :D ()

Milsa 

všechny recenze uživatele

Blbci z Bontonu prezrádzajú celý dej a potom netreba ani pozerať. Film je niečo ako Triangle, ale na druhej strane mu Triangle nesiaha ani po päty. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky časocestovatelských filmů požitek.Pro ostatní ztráta času.Nakonec v podstatě nastolena otázka,zda by se s tím vůbec dalo pracovat.Časový paradox dotažen až do konce,což je zas až možná na škodu. ()

vonverny 

všechny recenze uživatele

Dal jsem tři hvězdy, ale přiznám se, že již nevím za co. To přesně charakterizuje celý film. Tváří se komplikovaně jako Počátek či Tajemný Ostrov, ale prohlídnete jej nečekaně brzy. Žádné zamyšlení taky nepřinese. Celkem zajímavé dialogy a dobré herecké výkony obou hlavních postav tento film zachraňují. Ale film sám osobě je šeď a nuda. Za mě 55%. ()

Purish 

všechny recenze uživatele

Pred tým než som začal pozerať tento film, mal som trochu obavy typu "och, zasa to cestovanie v čase". Po poslednej scéne konštatujem, že sa jedná o jeden z podarených kúskov s "cestovateľskou" problematikou a to hlavne vďaka rozprávaniu príbehu jednej ženy, ktorý dominoval väčšej časti filmu. Práve tu sa herecky predviedla Sarah Snook, ktorá na plnej čiare zatienila hviezdnejšieho Ethana Hawkea. V podstate "cestovať" sa začalo až pred koncom a práve táto časť upadla do šedého priemeru, kde onen príbeh trochu nešťastne ustúpuje do úzadia a divák sa musí sústrediť iba na rok, miesto a skladať si to všetko v hlave. ()

luke1 

všechny recenze uživatele

Nelze než souhlasit s předchozím komentářem. Tenhle film je hustej mindfuck a nelze jinak než dat full hvězd. Je to zase po dlouhe době co jsem musel napsat komentář na csfd:) ()

hotentot 

všechny recenze uživatele

Cestovanie v čase ako námet na Sci-Fi film je ťažký oriešok. Michael Spierig a Peter Spierig však ukázali, že ho dokázali rozlúsknuť. Dobré herecké obsadenie, aj keď 3 je 1 :). Je to film ktorý nie je jasný, nedá sa len tak ľahko predvídať. Predestination dokáže pekne popliesť hlavu a mne ju teda pekne poplietol. Režiséri, ktorí sa zhostili aj scenáru odviedli skvelú prácu. Vďaka nim si divák môže vychutnať zaujímavé rozhovory postáv a dejovo nadupaný film, ktorý sa oplatí vidieť. ()

xSimax 

všechny recenze uživatele

Průhledný jako sklo. Ač se nepovažuju za žádného myslitele, stejně jako u Interstellaru mi bylo hned na začátku jasné kdo, že to "hlavního hrdinu" zbouchal a odpálil a už jsem jen čekal na to, kdy se potká sám se sebou, což trvalo neskutečně dlouho. Mezičas měla vyplnit Sarah Snook, která se z kosmonautky stala lesbou. Celé ty řeči kolem změny pohlaví připomněly Izerovo "Já jsem se tím sňatkem stal svou nevlastní babičkou". Ethan Hawke by měl víc jíst a míň hulit, aby alespoň z dálky vypadal nabušeně a díky čemu by se dalo zdánlivě věřit, že je tajný agent. Takhle působil, jako troska, která přepere nejvýš culíkatou holčičku jdoucí ze školky. Čekal jsem kvalitní sci-fi a dostal sem náhled do duše ženy, která je jiná. Chtělo by to trošku víc "Počátku", kde i přihlouplé cestovaní ve snu dokázalo více zaujmout než cestování časem pomocí houslí s datumovkou. ()

ondy1985 

všechny recenze uživatele

Boze, kto uz len toto mohol natocit. Spracovanie pekne, ale od polovice filmu uz clovek vie, ktora bije ziadne sokujuce finale sa nekona... posledna minuta filmu tvariaca sa ako velkolepe odhalenie tak uplne straca zamyslanu stavu a vyznie maximalne smiesne. ()

TheLuciJ 

všechny recenze uživatele

POZOR SPOILER Když to dělá hermafrodit s hermafroditem (nebo obráceně?) musí se narodit další hermafrodit, který potká sám Sebe, ten mu ukáže Sebe samotného jak potká Sebe, skočí do budoucnosti aby viděl Sebe a mohl se zabít. Mezitím ještě stihne ukrást Sebe, aby se neštěstím soužení oba hermafroditi mohli dat dohromady a porodit hermafrodita. Myslím teda. ()

r3musko 

všechny recenze uživatele

Pomalý rozbeh v prvej polovici, ale nadupana druhá polovica. Film som takmer nedopozeral, na prvý krát som ho po 20 minútach vypol, ale vrátil som sa k nemu neskôr a spravil som dobre. Paradoxy cestovania v čase také mocné, že mi z toho išla hlava explodovat. Film sa teda bude páčiť sci-fi, time travel nadšencom. Oceňujem príbeh, herecké výkony aj celkové spracovanie. Po chvíľi rozhodovania dávam plný počet. ()

obewankenobe 

všechny recenze uživatele

Smekám před představivostí Roberta A. Heinleina, nejsem totiž žádný knihomol, ale tohle je prostě dokonalé. Film jsem hltal od začátku až do konce ...ale konec je v podstatě pro mě stále otevřen... nebo ? ()

jujask 

všechny recenze uživatele

Tak toto som nečakal a navrhujem každému nech si ten film najprv pozrie a potom číta komentár o čom ten film je. Budete prekvapený ako to všetko na konci dopadne. ()

pa3k16 

všechny recenze uživatele

Začiatok taký akurát, keď sa to začalo veľmi zaujímavo rozbiehať, a ono sa to aj rozbehlo, nestačil som lapať dych, len neviem či scénaristom došiel papier alebo peniaze...film zrazu tma a titulky...škoda... ()

Tunator 

všechny recenze uživatele

Totální ztráta času. Naprosto o ničem. Mega sračka. Zpíčený hodnocení na csfd. U konce jsem usnul nudou. Ideální pro masturbující pseudointelektuály, kterých je tu podle komentářů zjevně většina. ()

Související novinky

Kdo natočí osmý díl Saw?

Kdo natočí osmý díl Saw?

15.07.2016

Velké značky v Hollywoodu prakticky neumírají. Dokud na něco diváci slyší, točí se další a další díly, takže vás asi nepřekvapí, že bude pokračovat i Saw. Hororová série, jíž nastartoval James Wan (V… (více)

Režisér X-Menů míří na měsíc

Režisér X-Menů míří na měsíc

04.03.2015

Robert A. Heinlein byl jedním z nejslavnějších sci-fi autorů vůbec. Společně s Arthurem C. Clarkem a Isaacem Asimovem patřit do tzv. "Velké trojky science fiction", není tedy divu, že byly některé z… (více)

Reklama

Reklama