Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James (Hayden Christensen) vděčí za svůj život svému staršímu bratrovi Frankiemu (Adrien Brody), jenž na sebe vzal zločin, který spáchali společně. Zatímco Frankie sedí ve vězení, James zcela změní svůj život. Má stálou práci a začne se dvořit jeho bývalé přítelkyni Emily (Jordana Brewster). Nyní je Frankie propuštěn zpět na ulici, je bez peněz a nemá kam jít... (gegina31)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (36)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film nemá vůbec ničím zaujmout. Film se snaží ze sebe dělat několik různý žánrů. Nejdříve je to drsnější, pak přichází drama, když se bratr střetne s brartrem, následně romantická scéna ve vaně, drama v podobě rozchodu a konečně akční, kdy se snaží vykrást banku. Žádná ze scén vůbec negradovala a to ani nemluvím o tom kolikrát ve filmu zaznělo slovo fuck, fucking, fucked, atd... Adrien Brody má daleko na lepší filmy než byl tenhle. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taka tuctova nicim vynimocna drama o dvoch bratoch, ktori sa predieraju zivotom potom, co si odpykali svoje v base a vyusti to v prepad banky. Problemom je, ze to je po cely cas priemerne. Postavy su tuctove. Pritom Adrien Brody sa snazi ako o zivot v ulohe totalneho skrachovanca a Hayden Christensen mi bol po dlhsej dobe sympaticky. Ale ich postavy su tak strasne fadne napisane, ze nemaju sancu predviest nic vynimocne. Akcne sceny su tiez nudne a z hladiny priemeru vybocuje len megatrapna scena s vrtulnikom na trikovej urovni produkcie Asylum. Takze vysledok je nemastna neslana drama vhodna maximalne pre fanusikov Adriena Brodyho. 4/10. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kriminálník vyleze z lochu a hned se mu podaří dostat do průseru bráchu, který se snaží usadit a žít ten oslavovaný spořádaný život. Taková úplně obyčejná a nepřekvapující heistovka o nijak zvlášť promyšlené bankovní loupeži. Jestli tady něco resp. někdo stojí za zapamatování, tak je to Brody, který vystřihnul zkérovanou smažku jako malovanou. Jinak fiolm nenadchne, ale ani neurazí. 50% ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Nudná, zbytočná, ničím prekvapivá kriminálka o jednej pomerne nezáživnej bankovej lúpeží, ku ktorej dôjde až v samotnom závere. Keď tu niečo stojí za pozornosť tak sú to herci: tradičné skvelý Adrien Brody (aj keď si neviem vysvetliť kto ho dostal do takto zbytočného filmu) a po dlhom čase v hlavnej úlohe aj Hayden Christensen. Inak to však nemá absolútne čím nadchnúť alebo zaujať. U hlavných postáv je úplne jedno čo sa s nimi stane, dej nie je nijako zaujímavý, chýba tu nejaká výraznejšia akčná scéna a podobne. Ani sa o tom nemám čo viac rozpisovať. Vyslovene hlúpe C-éčko to síce nie je, ale jednoducho film zabudnuteľný ešte skôr než začnú záverečné titulky. Nemať v obsadení slávnejšie mená, tak idem ešte nižšie. Takto to tiahne aspoň ten Brody s Christensenom. CELKOVO: 2* (4/10) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu docela nuda, Brodyho role mě tu srala a Hayden to zvládal jakž takž. Vinu ale nedávám hercům, ale scenáristovi, který to tak trochu nedomyslel. Navíc jedno velký mínus je to, že na tohle téma už bylo strašne moc filmu natočeno a lidi už to prostě nebere. Chcete-li pořádný film o bankovní loupeži tak zkuste spíš Bod zlomu. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama