Reklama

Reklama

Kde vládne zbraň

  • USA By the Gun (více)
Trailer

Nick je ctižádostivý zločinec, jemuž se život vymkne z rukou poté, co je jmenován právoplatným členem mafiánské rodiny. Následkem toho se i životy jeho blízkých ocitnou v ohrožení. A on se musí rozhodnout, co je pro něj skutečně důležité. Nick (Ben Barnes) je drzý mladík italsko-amerického původu, kterého se otec zřekne poté, co se nechá zatáhnout do světa zločinu. Nick se zaplétá s bostonskou mafií a přesvědčuje jejich vlivného šéfa, že má na to stát se právoplatným gangsterem. Záhy je však rozčarován slábnoucím vlivem zločinecké organizace, která se kdysi těšila nehynoucí úctě, a rozhodne se obejít svého šéfa tím, že získá podporu svého nejlepšího přítele George (Slaine) pro rozvoj vlastních zločineckých aktivit. Nick má nejprve úspěch, všechno se ale začne hroutit ve chvíli, kdy se zamiluje do nádherné ženy Ali (Leighton Meesterová) a rozhodne se napravit. (HBO Europe)

(více)

Recenze (21)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Koukat na tenhle film po Black Mass: Špinavá hra je vcelku na prd. Měl jsem totiž okamžitě možnost srovnat aktuální filmové hranice Hollywoodu, co se týče dnešních gangsterek. Obě se totiž odehrávají v podobném prostředí a ještě k tomu v Bostonu. Jenže zatímco Black Mass by měla být ta lepší, a je spíš průměrná, tahle je rozhodně ta horší, a zároveň je opravdu spíš podprůměrná. U tohoto filmu bylo hodně vidět, že se v každé scéně zračí šetřit každej dolar. Jenže na druhou stranu má kvalitního mafiána Harveye Keitela, který si svojí postavu poměrně užil. Ještě aby ne, nedělal ji poprvé. Pokud ale nemusíte, tak se na tenhle film vykašlete. 105 minut se tady táhne jak chřipka nosohltanem a výsledek za to nestojí. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná rádoby cool mafiánská kriminálka, která je na hranici dokoukání. Pekelná nuda, kterou nezachránili ani celkem solidní herci. Nemají totiž co hrát.10% ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Asi tisíckrát zazneté 'fuck' mi znechutilo i už tak debilný film o amerických makarónoch z Bostonu, ktorým šéfuje pravý Talian Harvey Keitel. A k tomu kvalitné herecké výkony s neuveriteľne sofistikovanými dialógami boli už len vrchol všetkého, ktorý tento nezmar poslal do hrobu! ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Na hodnocení většinou nedávám, ovšem u tohoto jsem měla udělat výjimku... "Zas tak hrozný to být nemůže, je tam přeci Ben!" říkala jsem si. Ale ono houby. Tohle je prostě přesně ten typ snímku, díky kterému vyhodíte dvě hodiny svýho života z vokna. A už vám je nikdo nevrátí. Nikdy. Jsou totiž fuč. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film má zajímavé postavy a navíc také tempo, které je sice pomalejší, ale to nebrání tomu, aby to bylo v těch správných momentech uhrančivé. Ben Barnes svou roli ztvárnil skvěle a pro roli vrahouna mafie, který je trochu nejistý, se hodil skvěle. Bohužel těch hluchých míst je přece jen víc než dost. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pěkná gangsterka. 33letému Benu Barnesovi (hlavní postava Nick) a 30letému Kennymu Wormaldovi (Nickův mladší bratr Vito) to slušelo. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Americký film na anglický spôsob. No katastrofa. Dvadsať hodín budujú vzťahy a postavy, tristohodinové dialógy o hovne, žiaden spád, žiadna dynamika. Dej sa hrá na super tajomný a temný, ale pritom je to len rádobá pičovina, ktorej sú stovky. Dlhé, nudné, bez života. 1 z 5 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nepříliš sympatický (také nedobře zahraný) snaživý mladý floutek přicmrndává mafiánskému bossovi; po přijetí do "rodiny" mu naroste hřebínek a začne si vyskakovat, dokud něco fatálně nepodělá (resp. jeho kámoš). Inscenované drsnosti ani proklamované civilnosti se nedalo moc věřit, pročež výsledkem byla zdlouhavá, plíživá nuda. Aspoň, že dopadla celkem tak, jak měla. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Mottern si tu hraje na novodobého Scorcesseho, ale nijak se mu to nedaří. Příběh je naprosto o ničem a jen se tak plácáme pořád dokola. O hercích ani nemluvím. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Zahodit se da ledacos. Penize, talent, hracka, prilezitost.. No a zhlednutim tohoto filmu vyhodite 105 minut vaseho zivota. Je to absolutne bez emoci, ale bohuzel i bez akce, bez zapletky... absolutni nic, ten film zapomenete driv nez ho stihnete dokoukat a to i presto, ze ma (pro me) pomerne zajimave herce. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně nudná a o ničem podívaná, kde hlavní lákadlo byl Hárlej Kemr, ale ten hrál na nic. Ono v tomto filmu ani nebylo co hrát. Hlavní představitel byl tak strašné pako, jak ve své roli, tak i herecky, že jsem měl co dělat, abych to kvůli němu nevypnul už v polovině. Matně si vzpomínám, kdy naposled jsem viděl tak nezáživnou a stupidně o ničem "gangsterku", kde ani jedna postava není "normální", dobře zahraná, uvěřitelná a tím i zajímavá. Naprosto zbytečných 105 minut. Že se vůbec obtěžují, točit takové nezáživné kraviny. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Asi bych od filmu z prostředí mafiánského podsvětí čekala něco trochu víc drsnějšího. Tady si všichni na drsňáky akorát tak hráli a čím víc se snažili, tím trapnější to bylo. Skoro každá pronesená věta mi přišla neskutečně hloupá. ()

Domca94 

všechny recenze uživatele

Za herecké obsazení dávám 2*, ale film je absolutně o ničem. Pokud se chcete vyhnout zklamání, tak se do filmu ani nepouštějte. ()

Dslike 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica bola strašná nuda. Potom sa to už nejako rozbehlo. Z tých "gangstrov" a mafiánov vôbec nešiel strach ani rešpekt, táto chémia v tomto filme absolútne nefungovala. Jedna až dve dobré scény. !!!SPOILER!!! Prečo vlastne dávam až 3* pri všetkej tej kritike? Fakt, že som to dopozeral celé bez ujmy a to, že viem oceniť a veľmi sa mi páči ak nejaký človek mafián, ktorý je niekto je pán je predsa len z mäsa a kostí. Keď príde hocijaký čurák, ktorý ma zbraň a ho proste odstrelí tak je po celom mafiánovi. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Takže pokus natočiť dalšiu kultovú mafianskú ságu. Pripravoval som si dlhú reč prečo to nestojí za veľa ale posledných 10 minút bolo tak blbých, že by bola škoda rozpisovať. Ale nie je to úplná hovadina a raz sa pozrieť dá, plus dávam 3 hviezdy ale hlavne za super výkon siedmeho syna. ()

prochyn 

všechny recenze uživatele

Co se vleče, neuteče, prý. Skoro dvě hodiny mého života mi utekly a jsou nenávratně v tahu. Příště se napřed podívám na hodnocení než začnu ztrácet čas s rozplizlou břečkou. ()

pradous 

všechny recenze uživatele

Já jsem úplně na druhy straně...Ritchie Coster, taková kopie Roberta DeNira, Toby Jones liliput mezi mafianama atd. Trochu me to připomnělo Tarantinovy Takoví normální zabijáci, ale tady jsem cítil, ze takhle to opravdu může byt, prostě uveritelnej příběh. Navíc propojka s Tarantinem -Harvey Keitel. Znovu jsem si ověřil, ze hodnoceni na CSFD pro me neni měřítkem. ()

Reklama

Reklama