Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 57
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (21)

  • Seriál se vysílal také v Indii, a to na stanici Comedy Central. (peeteno78)
  • Většina postav sdílí své příjmení s hráči NFL Oakland Raiders. Například hráč Jim Plunkett sdílí své příjmení s postavami Christy (Anna Faris) a Bonnie (Allison Janney), Sebastian Janikowski má stejné příjmení jako postava Adama (William Fichtner) a postava nevlastního bratra Bonnie, Raye (Leonard Roberts) se jmenuje podle quarterbacka Kena Stablera. (peeteno78)
  • V originále obsahuje každý název epizody spojku „a“ (v angličtině „and“), která odděluje témata epizody od ostatních. (peeteno78)
  • Úvodní melodie pochází z opery Mikhaila Glinka „Ruslan a Ludmila“. Jmenuje se „Overture“. (peeteno78)

Máma - Série 5 (2017) (série) (S05)

  • Herečka Jaime Pressly (Jill) byla v době natáčení 5. série těhotná. Scenáristé její těhotenství zakomponovali do děje tak, že její postava výrazně přibrala na váze. (peeteno78)

Máma - Godzilla a snítka máty (2014) (epizoda) (S02E09)

  • V epizodě měla Christy (Anna Faris) vyjmenovat některé své přátele. Christy jmenovala ženské postavy seriálu Přátelé (od r. 1994), tedy Rachel, Phoebe a Monicu. Anna Faris si ve skutečnosti v tomto seriálu zahrála drobnou roli Ericy, která porodí Monice a Chandlerovi dvojčata. (peeteno78)

Reklama

Reklama