Reklama

Reklama

At the Devil's Door

  • USA Home
Trailer

Mladá, ambiciózní realitní makléřka Leigh (Catalina Sandino Moreno) dostane na starost prodat nemovitost jednoho staršího páru, který chce dům prodat v co nejkratší možné době. Jediným háčkem je jejich dcera, se kterou není něco v pořádku. Její stinnou stránku, která je ovládána nadpřirozenými silami, mají Leigh i její sestra Vera (Naya Rivera) pocítit na vlastní kůži. (juta)

(více)

Recenze (72)

verbal 

všechny recenze uživatele

„Ťuk, ťuk… Kdo tam? Tady verbal, Debile. Jééé, ahoj verbale! Tvůj čas ale ještě nenadešel, tak co děláš u mých dveří? Ááále, docela výživně jsem vyleštil u Pactu, tak jsem se přišel mrknout, jak to vypadá tady. No, musím ti však říct, že jsem z té nudné až otravné nenápadité snůšky pičoidních religiózních žvástů vykuchaných ze všech těch exorcistů, co se vleče snad víc než orál s uzrálým bezdomovcem, dost znechucený. Tak ti asi jen naseru na práh a zase půjdu. A až se jednou objevím natrvalo, dost nevybíravě ti za tohle znásilním pár oblíbených čertů. Ale počkej, trochu by sis to u mě vyžehlit přeci jen mohl. Mám pro tebe jeden teplý tip. Nějaký Birdman. Vskutku ukrutné svinstvo natolik odporné, že by se z něj i peklo poblilo. Mohl by sis ho hned odnést a v nekonečné smyčce promítat všem soudným heterosexuálním hříšníkům. Zaručuji ti, že to pro ně bude daleko větší utrpení, než kdybys jim dennodenně trhal anály kombinačkama. Když už budeš v tom, přiber sebou hned i těch pár pózujících teploušů, co to tady tak velkohubě nadhodnocují. Díky.“ ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ono na tom filmu lze pochválit leccos - technicky a vizuálně lze rozhodně oproti předešlému televizně působícímu The Pact hovořit o upgradu, herecky je to solidní a jednotlivé scény občas úspěšně budují strašidelnou atmosféru. Nicméně nedat filmu jednu hlavní postavu, roztáhnout děj do poměrně dlouhého časového období a současně se nesnažit o nic víc než o obyčejnou strašidelnou žánrovku, je podle mne série tragických rozhodnutí, jejímž důsledkem je, že film funguje jen velmi problematicky, či spíše vůbec. A že jsem u něj napoprvé usnul. Úplný závěr je pak z říše WTF. V tom špatném slova smyslu. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

"Ťuk ťuk, smrdí ti z držky!". "Ježiši, buď trochu v klidu, tady nejsme na dětským hřišti". "Tvoje matka šlapala za šroubky!". "Do prdele, Ištváne, nechovej se laskavě jak prase". "Ať mi vykouří imbusák!". "A stačí! Co tady chceš?". "Ááále, výživně jsem zřezal starou a růže, to by ses uchechtal, čéče, kolik hnojivky musím dát na jeden záhonek. Tak si asi jen naseru na zálivku a zase půjdu". "Nechtěl bys mi vykouřit péro?". "Chtěl". "Ok, to vyřešíme potom". "Ale počkej, trochu by sis to u mě vyžehlit přeci jen mohl". "Tak jo, povídej". "Nějaká ženská. Vskutku natolik otravná, že po mně chce sex. Mohl by sis ji hned odnést a zadarmo nabízet všem soudným heterosexuálům, nebo já se z ní fakt pobliju. Zaručuji ti, že od teď budu píchat jenom chlapečky a nezapomenu to kdekoliv zmínit, fakt! Když už budeš v tom, přiber s sebou i mě, než mi z ní definitivně mrdne. Díky." ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Sklamaniu sa tentokrát neubránim. Horor na tému posadnutosť o démonovi, ktorý sa chce narodiť, a tak si vyberá svojich potenciálnych hostiteľov. Spomalené áno, atmosferické celkom tiež, ale tým to vlastne končí. Prvú polovicu som sa z väčšej časti prenudil, potom sa to už o niečo zlepšilo, ale jedna dobrá ľakačka na celý film sa mi zdá predsa len trochu málo. Postava démona nebola využitá takmer vôbec a (pre mňa) neuspokojivý záver to posiela len do šedého priemeru. Nemôžem povedať, že by to bolo zlé, ale okrem peknej atmosféry režisér nevyužil nič zo svojho potenciálu - a tento horor mal rozhodne naviac. Keby nabral odvahu a trochu viac zariskoval, mohla byť z toho pecka. Škoda, preškoda. Predchádzajúci "The Pact" sa mi páčil minimálne o triedu viac, a takému "Drag Me to Hell" to nesiaha ani po členky. Ale to je samozrejme len môj osobný názor, určite sa totiž nájdu užívatelia, ktorí obľubujú kúsky stavajúce čisto len na atmosfére, ktoré dokopy nič neukážu a v ktorých sa nie je ani čoho zľaknúť. Ja radšej šokové terapie. 6/10. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ale jo, byť film není velmi atraktivní a adrenalinová jízda jak mám rád, tak přesto mě film zaujal obzvlášť díky velmi solidnímu zpracování, perfektní temné atmosféře a solidním příběhovým zvratům, kde jsem naposled viděl tak velkou nekompromisnost s herci ve Snowpiercerovi. Ač na mě ani jedna lekačka nefungovala, Bavil jsem se celkem fajn . 65% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

The Pact sice nepřekonán, ale i tak je tahle novinka slušnou strašící zábavou. McCarthy zde potvrzuje, že i na první pohled obyčejné náměty se v jeho rukách mění na povedené žánrovky. Žádné explicitní záběry, snad ani žádná krev. Jen klasické hororové cvičení (delší záběry, neustálé napínání) o několika interiérech, co o půlnoční projekci dokáže nejen nahnat příjemné mrazení, ale v několika chvílích i hezky postrašit. Navíc, šatní skříň už dlouho nebyla tak děsivá. Snad jen v The Conjuring. Závěr je však už docela průser. (60%) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct další tuctový horor o démonovi se zvýšeným sexuálním apetitem (pořád by chtěl do někoho vnikat), ale přeci se najdou nějaké odlišnosti. Úvodní skořápkové entrée (měl jsem skóre 1:2), hutná, pozvolně budovaná atmosféra, kdy krev nepotřebující režisér nikam nekvaltuje (trochu tím připomíná Ti Westa), výkon Ashley Rickards, reklama na rudé šněrovací Reeboky či konec, kdy se spolu utkají mateřský cit a nutkání kuchnout Antikrista. Nicméně kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy a zjistí, že se McCarthy od The Pact příliš neposunul.. ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Globálne sa to nejako PACTuje a to ma desí. Atmosféra si TU a TAM uvolnila opraty a to je vlastne all. To hu-hu umelkovanie už neplatí. Ňaľakaľa som pred a samozrejme aj po. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Realiťáčka sa snaží predať dom ku ktorému sa viaže pochybná minulosť, čo ju nenávratne zamotá do siete Diabolských plánov. V tomto prípade som zrejme mal (očividne ako viacero ďalších divákov) priveľké očakávania, keďže režisér pred 2 rokmi pripravil perfektný horor "The Pact", no teraz mu to bohužiaľ celkom nevyšlo. Atmosféru síce strojí ako len môže, ale kazí mu to priveľa zbytočných vedľajších postáv, rozvláčne scénky ako z telenovely a pričasté dejové skákačky. Trpezlivého diváka odmení jednou sekundovou infarktovou scénkou, ktorá na chvíľu vytvorí očakávania od nadchádzajúceho finále, no to sa však zase končí nevhodne a nevýrazne ako nejaká uspávanka. Celkovo to bolo dobré, ibaže neuspokojivé. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Leigh pracuje ako realitný maklér. Jedného dňa naráža na klientov, ktorý sa snažia predať svoj dom. Nebolo by na tom nič nezvyčajné, keby sa v ňom za pár posledných mesiacov neodohralo množstvo podivných udalostí. Kto, alebo čo, stojí za prekliatím rodinného sídla? "Če-ši jsou, báječní! .... a pak si vezme u nás - nejdrahší půjčku!" Toď vše o skrytej pointe snímku. Neberte si úver! A tobôž od nebankoviek. "At the devils door" o triedu slabší ako bohato atmosferický, všetkými užívateľmi omieľaný - "The Pact". Je to škoda, lebo to vyzeralo pomerne sľubne. Napriek snahe, po zmrvenom závere, nemôžem inak - 50%. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Pomaličky sa odvíjajúci no našťastie nie nudný, komorný satanistický horor (to je niečo pre mňa) s technicky vyspelejšou réžiou ako predchádzajúci režisérov film (ktorý sa mi však viac páčil), má zo začiatku trošku nejasný dej, no postupne to do seba zapadne. Film som v kľude dopozeral bez toho, že by ma tam niečo nasralo (čo sa už dávno pri horore nestalo), takže je to veľmi slušne netočená a zahraná záležitosť, ktorá síce ničím neprekvapí a tak v rámci nevyužitého voľného času sa nedá inak ako fanúšikom satanistických filmov doporučiť. Určite to nebude premrhaný čas. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zčásti nepřehledný snímek na téma Satan v nás. Hannah se seznámí s mladíkem, který jí nabídne možnost si vydělat peníze. Jde jen o takovou hru, kterou si zahraje s jeho strýcem, a potom prodá svoji duši. Jenže co peklo schvátí, již nenavrátí. Když Hannah zjistí, že ji ovládají temné síly za jistým účelem, rozhodne se plány pekelníka překazit. Na scénu pak nastupují dvě sestry - makléřka a výtvarnice. Satan nelení a v duchu snímku Rosemary má děťátko začne jednat. Nevyvážený počin má několik scén s napětím, jednu výraznou, ale očekávanou lekačku a oblíbené klišé, kdy se napadená oběť zmítá ve vzduchu a střídavě je vržena proti zdi a na zem. Průměrná oddechovka, když není nic jiného po ruce. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Atmosféra, herci, práce s kamerou - to bylo přesně podle mé noty. I lekaček tu bylo pár. Příběh byl taky velmi solidní, až teda na konec, který to totálně zazdil. Nikdo nemá rád takové konce a ani já nejsem vyjímkou. To prostě zkazilo celý dojem z filmu. Možná by to bylo i za plný počet, nebýt konce. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Po průměrném Pactu se Nicholas McCarthy vycajchnoval nejlepším satanášským hororem od Drag Me to Hell. Atmosféru filmu dodává parádní skálopevná a pomalá kamera, záležet si tvůrci dali i na hutné hudbě, takže máme na světě další kousek, který dovede i vyděsit. Jednoznačně doporučuju si film pustit v noci, tady se to vyplatí. Update: Pustil jsem si znovu DMtH a s tím se to opravdu srovnat nedá, takže upravuju na 70%. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Šedivé po všetkých stránkach. Na to aké to bolo nudné, nezáživné a atmosfericky priemerné mal snímok zbytočne zamotaný dej a k tomu ešte aj hlúpy koniec. Nechcem byť zlý, našlo sa tu aj pár silnejších scén, ale o nič svetoborné nešlo. Keď sa mi pri horore zatvárajú oči je to zlé znamenie, a to je presne tento prípad. 40/100 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Horory o ďáblovi mi začali hodně sedět.At the Devil's Door je nenápadný nový horůrek, který nemá šanci vybočit z dlouhé řady hororů na stejné téma.Děj je klišé, plné hloupých scénáristických nesmyslů, hlavně začátek v tom karavanu a posednutí bylo jako kdyby to napsal páťák, co se poprvé dostal k čítance.Na druhou stránku s takovým rozpočtem vela věcí nenaděláte.Jenže já musím ocenit hlavně atmosféru, kterou má tenhle horor místy opravdu hutnou, skvělé lekačky a perfektní herce v hlavních rolích.Nečekejte od toho vůbec nic nového, ale po dlouhé době jsem zase viděl příjemný horůrek, který mě dokázal pěkně pomrazit po zádech a to se v téhle době plné hororových béček kurva počítá.Příjemná jednohubka, kterou lehce nadhodnotím.Jsem možná jedinej, komu seděl ten konec, jo hold zlo si nás prostě umí vybrat.70%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Průměrná krimi duchařinka, která sice neoslní, ale taky u toho nebudete brečet nudou. Co mě bavilo byl příběh, který je pěkně zpracovaný i natočený. Herci jsou sympatičtí, ale mění se díky nekompromisnosti scénáře docela často. Taktéž atmosféru se daří filmu výborně zvyšovat i ztemňovat. Nebude to horor roku, ale na nedělní podvečér je to dobrá volba. Ps. Taktéž adept na nejsprzněnější konec roku ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako McCarthyho předchozí výborný počin The Pact, ale i tentokrát svůj talent tenhle rejža potvrzuje. Tak už mu kurde někdo dejte pořádnější budget, ať si taky může natočit své Insidious. "Come to me!" ()

Reklama

Reklama