Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotbalový trenér Costa má pohlídat labradora Didiera své sestry, které odlétá na premiéru filmu do Los Angeles. Jenomže labrador se přes noc promění v muže. Costa je nadšen, konečně bude mít brankáře, jenž jeho týmu tolik chybí. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se hodně smála a film mi přišel vtipný. Dokonce jsem i uvažovala o vyšším hodnocení. Ale jakmile se přehoupla druhá půlka filmu, tak už mi to tak zábavný a vtipný nepřišlo. Takže nakonec dám slušných 60%. Samozřejmě musím vyzdvihnout roli Alaina Chabata, který byl opět super. Tady film i režíroval a nebylo to úplně tragický, jak se z celkových procent může zdát. ()

dokktor 

všechny recenze uživatele

film se veze v dobře vyjetých kolejích francouzských bláznivých komedií zlaté minulosti, ale slovo veze jsem použil naprosto záměrně a dokonale vystihuje náboj celého snímku. kam se poděla invence francouzům na tomto poli tolik vlastní? námět proměny psa v člověka zamaskovaný do reálného prostředí je dost dobrý na to, abyste si roztrhali bránice, ale to, co s tím pan chabat udělal, odpovídá jeho jménu - je to chabé. ne že by komické scény nebyly komické, jen je jich počertu málo a jsou pekelně nedotažené. jediné, co bych vyzvedl, jsou scény se skiny, které jsou sice offtopic, ale jsou narozdíl od ostatní kaše bravurně vypointované. sečteno podtrženo: příjemně strávených 105 minut. to ale není to, co od francouzské komedie očekávám. ()

Reklama

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Velmi pohodová komedie jak z časů klasické francouzské zábavy. Pes, který dá kamarádka na hlídání lanaři fotbalového klubu, se promění v člověka se psími vlastnostmi v těžké chvíli fotbalového klubu, jemuž chybí kvalitní hráč. Labrador - člověk Didier se stává hvězdou týmu, ale ke konci utkání se vrátí do své psí podoby... Senzační a ne příliš otřelý nápad a zejména výborné ztvárnění psího chování v podání Alaina Chabata. Pět hvezdiček. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama