Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotbalový trenér Costa má pohlídat labradora Didiera své sestry, které odlétá na premiéru filmu do Los Angeles. Jenomže labrador se přes noc promění v muže. Costa je nadšen, konečně bude mít brankáře, jenž jeho týmu tolik chybí. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se hodně smála a film mi přišel vtipný. Dokonce jsem i uvažovala o vyšším hodnocení. Ale jakmile se přehoupla druhá půlka filmu, tak už mi to tak zábavný a vtipný nepřišlo. Takže nakonec dám slušných 60%. Samozřejmě musím vyzdvihnout roli Alaina Chabata, který byl opět super. Tady film i režíroval a nebylo to úplně tragický, jak se z celkových procent může zdát. ()

Molikop 

všechny recenze uživatele

To bylo tak absurdní, až to bylo vtipný. Tak extrémně trapnou komedii už jsem dlouho neviděla. Ach ti Francouzi... ()

Siegmund 

všechny recenze uživatele

Neškodná, bezvýznamná komedie s průhledným dějem. Odpočinkový film, u kterého se nezasmějete, nepobavíte, ale který Vás nebude pobuřovat ani urážet. Za zmínku stojí velmi kvalitní dabing. (Středa 04.08.2010) ()

mohamedsfinger 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděl už strašně dávno, ale jako předpubertální dítě jsem se dobře bavil. Když tak na to vzpomínám teď, je to celkem konina, ale slušná. ()

pulula 

všechny recenze uživatele

Film mě sice nijak zvlášť nenadchnul, ale bylo to asi poprvé, kdy mě opravdu bavilo sledovat fotbalový zápas. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Velmi pohodová komedie jak z časů klasické francouzské zábavy. Pes, který dá kamarádka na hlídání lanaři fotbalového klubu, se promění v člověka se psími vlastnostmi v těžké chvíli fotbalového klubu, jemuž chybí kvalitní hráč. Labrador - člověk Didier se stává hvězdou týmu, ale ke konci utkání se vrátí do své psí podoby... Senzační a ne příliš otřelý nápad a zejména výborné ztvárnění psího chování v podání Alaina Chabata. Pět hvezdiček. ()

dokktor 

všechny recenze uživatele

film se veze v dobře vyjetých kolejích francouzských bláznivých komedií zlaté minulosti, ale slovo veze jsem použil naprosto záměrně a dokonale vystihuje náboj celého snímku. kam se poděla invence francouzům na tomto poli tolik vlastní? námět proměny psa v člověka zamaskovaný do reálného prostředí je dost dobrý na to, abyste si roztrhali bránice, ale to, co s tím pan chabat udělal, odpovídá jeho jménu - je to chabé. ne že by komické scény nebyly komické, jen je jich počertu málo a jsou pekelně nedotažené. jediné, co bych vyzvedl, jsou scény se skiny, které jsou sice offtopic, ale jsou narozdíl od ostatní kaše bravurně vypointované. sečteno podtrženo: příjemně strávených 105 minut. to ale není to, co od francouzské komedie očekávám. ()

valachmar 

všechny recenze uživatele

Uzasne, vtipne, nechapem nizke hodnotenie, asi to musi ocenit "psickar", predstavitel prevteleneho psa je vyborny, ma psie spravanie super odkukane, asi sa pripravoval na natacanie pol roka v koterci v utulku :).... Uz len z protestu davam plny pocet. ;) ()

xander 

všechny recenze uživatele

Niekedy dosť nevtipná a niekedy dosť zábavná nenáročná komédia. Ale pri niektorých scénach sa ani nedozvieme prečo sa tak vlastne stali a posledných 20 minút je extrémne trápnych a nevtipných, čiže výsledok je len za 2 hviezdičky. ()

Reklama

Reklama