Reklama

Reklama

Klus pro Kuře

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Koncert Tomáše Kluse a jeho hostů ze Slezského divadla v Opavě, který tentokrát pomáhá především dětem. Dříve než sbírková akce Pomozte dětem vyvrcholí hlavním chodem (velká zábavná show Letem světem s Kuřetem od 20 hodin), nabídneme divákům vydatný předkrm, hodinový benefiční koncert Klus pro Kuře, který pro Velikonoční pondělí na Jedničce připravuje ostravské televizní studio. Jeho hlavní ingrediencí bude herec a písničkář Tomáš Klus, který se po nedávném moderování Cen Anděl 2010 opět představí v roli neotřelého průvodce.
Tomášova poloha bude ale tentokrát bližší té, v jaké ho znají návštěvníci jeho koncertů, tedy spontánní, založená na improvizaci a momentu překvapení.
Koncert se uskuteční na nově zrekonstruovaném jevišti Slezského divadla v Opavě, a třebaže název Klus pro Kuře může evokovat představu „one man show", o nic takového rozhodně nepůjde, neboť Tomáš nebude zdaleka jediným účinkujícím.
Nepůjde vlastně ani o koncert v pravém slova smyslu, jelikož hudební vystoupení budou prokládat Klusova improvizovaná povídání s hosty. Klus pro Kuře bude zkrátka taková talk show a koncert v jednom, neboli Tomášova Klus show.
Tomáš si do ní pozval ty, kteří jsou mu muzikantsky a především lidsky blízcí: zpěvačky a kamarádky Anetu Langerovou, Annu K. a Ewu Farnou (mimochodem každá z nich se pyšní titulem Zpěvačka roku), kapelu Mňága a Žďorp, jejíž frontman Petr Fiala je jedním z Tomášových uměleckých vzorů, čerstvé držitele Ceny Anděl za Objev roku 2010 – kapelu Republic Of Two, nebo kytaristu kapely Wohnout Honzu Homolu, jenž nedávno překvapil sólovou písničkářskou deskou. Všichni dohromady se pod taktovkou hlavního protagonisty budou snažit diváky především pobavit, ale taky je přimět k tomu, aby přispěli na pomoc znevýhodněným dětem. (oficiální text distributora)

(více)

Hrají

Reklama

Reklama