Reklama

Reklama

Nine Inch Nails - Closer

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1994, 5 min

Režie:

Mark Romanek

Hrají:

Trent Reznor

Obsahy(1)

Videoklip skupiny Nine inch nails k singlu Closer z jejich průlomového alba Downward spiral. Oceňované video proslulo svou temně slizkou atmosférou úzce korespondující s vyzněním doprovázející skladby, ale také svébytným výtvarným zpracováním odkazujícím na dílo fotografa Joela-Petera Witkina, režisérů Quayových a dalších. (J.Connor)

(více)

Recenze (10)

Pegas1632 

všechny recenze uživatele

Geniálně úchylný počin Trenta Reznora. Perfektně vystihuje obsah písně a pro mě je to jeden z nejlepších klipů obecně. 5* jak hudba tak filmařská práce. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Každé políčko videoklipu predstavuje niečo, čo je proti ´´obyčajným´´ ľudským zásadám, ale zase ponúka masívne umelecké, vizuálne cítenie. ()

Katzenklo 

všechny recenze uživatele

Geniální videoklip nevhodný pro děti, mladistvé, slabé nátury, křesťany a odpůrce násilí. Pro ostatní lidi klenot aneb i perverzita může být uměním. Ke zhlédnutí zde. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Closer je atmosfericky temná úchylná dokonalosť a pre mňa jeden z najlepších hudobných klipov vôbec. Hodnotím pretože ma fascinuje nielen po hudobnej ale aj po filmárskej stránke. ()

M1911 

všechny recenze uživatele

Po děsivém zjištění, že dost možná nejlepší hudební videoklip všech dob ještě nemá profil na CSFD (přitom taková Lady GaGa nebo Rihanna ano!!!), jsem okamžitě poslal návrh, abych mu mohl s klidným srdcem fláknout plný počet a rozplývat se nad jeho dokonalostí... 5* a nazdar. ()

Kaitiffa 

všechny recenze uživatele

Tak dík M1911, teraz to tu môžeme všetci priznať, že milujeme Witkinovu úchylnosť minimálne rovnako ako Reznor a ty. ()

Shawaeh 

všechny recenze uživatele

Trent je padlej anděl v kabinetu kuriozit plnym mašinérie, masa, potu a černý kůže. You can have my everything. ()

Reklama

Reklama