Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to celovecerny dokument o vzniku kultovneho Od sumraku do usvitu. Namiesto detailneho rozboru vzniku jednotlivych scen sa zaobera hlavne predstavenim vsetkych tych podruznych funkcii od druheho asistenta rezisera az po manika, ktory celemu stabu vari jedlo. Reziser a hlavny predstavitelia sa tu len obcas mihnu. Vdaka tomu sa nedozvieme ziadne relevantne informacie o vzniku filmu. Zhruba v polovici to uz zacne dost nudit a nakoniec to zacne byt dramaticke len vdaka nahodnemu sporu medzi odbormi a mexickym stabom, ktory nebol v odboroch, co sa odborom nepacilo. Takze vo vysledku je tento dokument vhodny len pre hardcore fanusikom filmu Od sumraku do usvitu 6/10. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem doufal, že uvidím více toho, jak quentin a rodrigueze spolupracují, ale víceméně je to jen o štábu a jejich nezajímavých názorech. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Hodně zábavný dokument z natáčení From Dusk Till Dawn. Největší prdel byly zkažený dialogy Clooneyho a jak se ho Juliette Lewis neústále snažila balit. Jinak Quentin by měl být uveden jako spolurežisér, protože na většině scén pomáhal Rodrieguezovi. ()

Scorn_ 

všechny recenze uživatele

Spíš pro fanoušky žánru a tvůrců a trochu náhlednutí do "backstage", zjištění že Michael Parks je charismatickej démon i mimo plátno a Harvey Keitel je do sebe zahleděná trochu kunda. A Juliette Lewis uměla zpívat už tenkrát. ()

xSxEx 

všechny recenze uživatele

Kdyby meli vsechny kvalitni filmy takovy svuj dalsi vlastni o nataceni - polovina "zajebanych DVOJEK, PREquelu, sequelu atd. by ani nemusela vzniknout ()

Reklama

Reklama