Reklama

Reklama

Max Payne - Česká verze

(amatérský film)
Krátkometrážní / Akční / Komedie
Česko, 2011, 8 min

Režie:

Petr Brunner

Obsahy(1)

Česká amatérská parodie neboli předělávka slavné hry Max Payne.
(ČSFD)

Recenze (38)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Chápu nadsázku i záměr. Oceňuju nastudování filmovýho střihů, prolínaček a slušné efekty., Ale z hlediska castingu, voiceoveru a uvěřitelnosti je to brutální amatérština v nepozitivní rovině, která nemůže reálné filmové tvorbě konkurovat (a ani té nízkorozpočtové) a nechytá se ani na zahraniční scénku amatérských filmečků (viz adrenalinové Croft, stylové Predator: Dark Ages nebo obstojné Resident Evil: First Hour). Český Max Payne je to "jen" milá hra malých chlapců, kteří si zkouší dospělé věci. K tomu, aby to šlo brát aspoň trochu vážně, se to má stejně daleko, jako když se porovnává skutečný sex s pouhou onanií. ()

zanony 

všechny recenze uživatele

Amatérsky klip, ktorý sa kamerou a efektami doťahuje na céčkový akčný film. Nápad spojiť prohibíciu a vydanie nového Maxa by sa mohol zdať na prvý pohľad nerealizovateľný, ale opak je pravdou. Keď Pitbull, v úlohe Maxa "Beer" Payne "Paina", zahlási: "Teď je to osobní. GIGA, MEGA, ULTRA, k posrání osobní!" tak sa nemôžem ubrániť smiechu. Za tých pár minút života to určite stojí. ()

Reklama

Milabusek 

všechny recenze uživatele

No dobrej český film, který nejenže pobaví ale bude mít i pokračování. Což mně, jako fanouška bendra, opravdu potěšilo. No triky jsou dobré též scénař, kamera, Střih a taky buldog .. :DD pak hlášky. No zkrátka natož že tohleto je z čeké tvorby tak je to luxus a mazec dohromady. Zkrátka dávám konečný verdikt a to je 90 %. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No jó češi jsou pivaři.A je to vidět.O efektech se radši nebudem bavit,ale ti otřesní (ne)herci.To už bylo moc i na mě.A hlavní alkoholika mohli taky vybrat líp.S odřenýma ušima za 3 hvězdy.A to i přes všechny mínusy který tento kraťas má.Prostě pobavit dokáže,ale že bych ho doporučil,to se říct nedá.Na vlastní nebezpečí. ()

sefinko 

všechny recenze uživatele

na amatérsky počin vynikajúci krátky film, vidím že režisér a kdohovie čo všetko (Petr B.) do toho dal všetko, vynikajúci scenár, prostredie, najmä herci pochádzajúci z Česko-Slovenskej YouTube komunity, a na záver parádne efekty. Buldog v roli Maxa Paynea je vtipná a zároveň aj nebezpečne drsná postava, ideálny výber. Mínus dávam len za to že to má fakt len osem minút a za dlhé čakanie na druhú časť, na ktorú sa mimochodom nesmierne teším. ()

Zajímavosti (1)

  • Jeden z hlavních vojáků zemře po přímém zásahu střelou do obličeje. Před koncem se zde však objevuje ještě jednou jako řidič auta. (PK Ivanhoe)

Reklama

Reklama