Reklama

Reklama

Max Payne - Česká verze

(amatérský film)
Krátkometrážní / Akční / Komedie
Česko, 2011, 8 min

Režie:

Petr Brunner

Obsahy(1)

Česká amatérská parodie neboli předělávka slavné hry Max Payne.
(ČSFD)

Recenze (38)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Bohužel, nesdílím entusiasmus svých kolegů komentátorů. Z hlediska amatérské filmařiny nacházím jeden moribundus za druhým, tím spíš, že potenciál ten počin má. Zkrátka škoda, že si s tím chlapci nedali více práce a takříkajíc to nevyladili do in extremo. Podobných hihiparodií s pivem, pšouky, hulením, pičovinkami je na YT tři prdele. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|75%| No ty kráááso. Na to, že podobný zahraniční nebo český clipy nemusím mi tohle sedlo. Sedlo - tím myslím, že to byla taková blbost až jsem se bavil. Ty vyvražďovačky byly docela promakané, i kamera ušla. Jinač to kecání, nadávky ta česká typickost, to mě rosekalo. Hlavní hrdina totální debil, ale na druhou stranu borec. Kdo má rád humor, tomu to sedne. Já bych přidal ještě více nápadů, větší šílenost a o něco delší clip a možná bych dal i plný počet hvězd. Prostě jednou za čas to chce shlédnout podobný úlet. Nemá cenu abych toto krátké videiko nějak dlouze popisoval, abych nepřipravil ostatní o to co uvidí. Takže já jsem spokojen a pobavilo mě to dost - na to, že podobné voloviny nesnáším. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Výborný kraťas ukazujúci aké skryté talenty sme tu mali už v roku 2012. Je to síce silno amatérske a dá sa tomu vytknúť mnoho, ako priveľa svetelných efektov a glitchov či jednoduché efekty. Toto, ale dokázal pán Brunner časom vylepšiť a dnes sú jeho projekty na úplne inej úrovni. Spraviť niečo takéto pred siedmymi rokmi chcelo gule. A tie Bender mal aj doteraz má. Na vtedajšie YouTube amatérske pomery úspech na dnešné, úsmevné. V mojich očiach stále nedocenený tvorca... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No jó češi jsou pivaři.A je to vidět.O efektech se radši nebudem bavit,ale ti otřesní (ne)herci.To už bylo moc i na mě.A hlavní alkoholika mohli taky vybrat líp.S odřenýma ušima za 3 hvězdy.A to i přes všechny mínusy který tento kraťas má.Prostě pobavit dokáže,ale že bych ho doporučil,to se říct nedá.Na vlastní nebezpečí. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Chápu nadsázku i záměr. Oceňuju nastudování filmovýho střihů, prolínaček a slušné efekty., Ale z hlediska castingu, voiceoveru a uvěřitelnosti je to brutální amatérština v nepozitivní rovině, která nemůže reálné filmové tvorbě konkurovat (a ani té nízkorozpočtové) a nechytá se ani na zahraniční scénku amatérských filmečků (viz adrenalinové Croft, stylové Predator: Dark Ages nebo obstojné Resident Evil: First Hour). Český Max Payne je to "jen" milá hra malých chlapců, kteří si zkouší dospělé věci. K tomu, aby to šlo brát aspoň trochu vážně, se to má stejně daleko, jako když se porovnává skutečný sex s pouhou onanií. ()

Zajímavosti (1)

  • Jeden z hlavních vojáků zemře po přímém zásahu střelou do obličeje. Před koncem se zde však objevuje ještě jednou jako řidič auta. (PK Ivanhoe)

Reklama

Reklama