Reklama

Reklama

Vzkříšení démona

  • USA The Lazarus Effect (více)
Trailer 1

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (268)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pokud je někdo zvyklý vídat Olivii Wilde načesanou a krásně upravenou,tak zhruba od poloviny tohoto hororu se bude divit... :-))).No nejsem extra příznivec hororu ,ale sem tam se na nějaký podívám.Tady i jako člověk co se často u hororu lekne,mi přišlo,že se to dvakrát nepovedlo.Myšlenka sice vcelku dobrá,ale provedení už tak moc asi ne.No,ale snaha se cení.Za mě tedy celkově 45% a dvě hvězdy. ()

Charlizee 

všechny recenze uživatele

Ach ten nešťastný český distribuční název... Nevadí mi, když se film neuvádí pod názvem, který je pouhým překladem názvu originálního, co mi ale vadí velmi, je to, když název nedává smysl, případně neodkazuje na snímek samotný. Přesně to se stalo v tomto případě. O žádného děmona (a už vůbec ne o jeho vzkříšení) ve filmu nejde - leda bychom považovali za démony všechny lidské bytosti. Příběh snímku lze chápat v prvé řadě jako parafrázi biblického vyprávění, ve kterém Ježíš (zde skupinka vědců) vzkříšil Lazara (zde Olivia Wilde), v řadě druhé jako remake Bessonovy Lucy - s tím rozdílem, že aby zde Zoey (Olivia) mohla využívat 100% kapacity svého mozku, musela zemřít a být vzkříšena, a z toho jí "kapánek" přeskočilo... Ke všemu navíc film postrádá jakoukoliv atmosféru... [Premiere Cinemas Olomouc, sál č. 3, 16. 3. 2015] ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po příjemném traileru jsem celkem otráven jak mdlé a nezajímavé to bylo. I přes pohádkovou stopáž se film rozjíždí pomalu, lekačky absolutně nefunkční, soundtrack nemá grády a to jsem měl i sluchátka. Závěrečné vyúčtování taktéž na houby, vizuálně je film chabý, jen díky Olivii Wilde má cenu film vidět, na ní bych mohl nechat oči. Zklamání , jsem rád, že jsem nešel do kina. 40% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli zrovna tenhle démon měl být vzkříšen. Nic proti dění v laboratoři, ale v tomhle případě je vidět žalostný nedostatek peněz a zejména - to je mnohem smutnější - nedostatek nápadů. Olivia Wilde a zkouřený Evan Peters jsou sice fajn, ale to, co předvádí zbytek osazenstva. Achjo. Musím říct, že The Lazarus Effect je předvídatelný, bez lekaček a koukat se na něj dá snad jen díky dvěma výše uvedeným hercům a jednomu chundelatému psíkovi. A to je teda hodně málo. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Průměrné hororové béčko, jehož příběh je sice předvídatelní a rozhodně není nikterak originální, na druhou stranu ale ani neurazí. Hlavním tahákem je tu samozřejmě Olivia Wilde, která je z hereckého obsazení neznámější a spolu s tím roztomilým hafanem také předvedli nejlepší herecké výkony. Na horor by ovšem filmu neuškodila hutnější atmosféra, jelikož pár lekaček a klasických klišé moc nestačí. Každopádně člověk se alespoň při tak krátké stopáži nenudí. Za mě slabší 3* ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Zemiakové lupienky vo filme sú fiktívne lupienky Let's Potato Chips, ktoré sa nachádzajú aj v seriáli Community (od r. 2009). (Arsenal83)
  • Napriek negatívnym recenziám bol film veľmi úspešný, keď si zarobil až takmer 13 násobok svojho rozpočtu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama