Reklama

Reklama

Vzkříšení démona

  • USA The Lazarus Effect (více)
Trailer 2

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (268)

verbal 

všechny recenze uživatele

Olivce bych bez reptání kdykoliv začvachtal prstem v Martini, ať už by byla posedlá nebo ne, ale kde nic není, ani zmrd nebere a tohle nezvládla ztopořit ani ona s celým tím svým kudapílem. Ploché jako rumunská gymnastka, strašidelné jako Kásper, originální jako vietnamská teplákovka se třemi pruhy, hloupé jako fronta na Epl šestku, dramatické jako schnutí základní barvy a zábavné jako trhání osmiček. Ale jinak hezky natočené, takové barevné a Olivka umí dělat rtíky moc hezké kroužky. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pekne nakrútený hororík s niekoľkými ľakačkami, biednejšími zamordovaniami (čo sa pri PG-13 dalo čakať), celkom solídnymi démonickými zjaveniami, fajn postavami a v rámci žánru slušným príbehom, ktorý už síce nie je nijako originálny, ale aspoň to má zmysluplný dej, ktorý pekne plynie od začiatku do konca a pozeralo sa mi na to dobre. Nebolo to síce až také dobré, aby si to "zaslúžilo" ísť do kín, ale toto radšej neriešim, lebo keby v kinách hrali horory, ktoré oceňujem ja, tak by tam už nikto nechodil. Nečakal som veľa od tohto snímku, možno akurát to, že sa možno párkrát zľaknem a uvidím nejakého démona, to je asi tak všetko. Lazarus je podceňovaný, čo už je na tejto stránke zvykom, z niektorých komentárov už ostáva pomaly rozum stáť. Vydesiť možno nevydesí, aj keď niekoľko dobrých momentov sa nájde, ale ja som sa rozhodne nenudil a lepší priemer si určite zaslúži. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne! Katastrofálně napsaný, mizerně natočený, nevýrazně zpracovaný, mdle zahraný, bez atmosféry, bez napětí, totálně nudný, co s něčím takovým? Hlavní problém každopádně vidím ve scénáři, který je neuvěřitelně tuctový, samotná zápletka je vyloženě nudná a ani na moment nedokáže jakkoliv strhnout, či něčím zaujmout. Celý mi prostě přijde strašně kostrbatý, nevyzrálý, jednoduše zcela nefunkční. Tvůrci pak navíc film nedokázali jakkoliv oživit a co se obsazení týče, tak krom krásy Olivie Wilde nelze též příliš co ocenit. The Lazarus Effect chybí i spád a ikdyž jistá gradace na konci přeci jen vytrhne divák z kómatu, příliš už toho stejně nezachrání. Po efektní stránce snímek taky neposadí na zadek, jednak je tam toho fakt minimum, neboť se tam spíš jen nezáživně mluví a mluví a občas „strašidelně“ kouká, a jednak i to minimum pak stojí za nudné prd, nehledě na to, že řadit The Lazarus Effect do hororového žánru je vážně velká drzost, je to spíš taková nepovedená sci-fi s prvky thrilleru. Mě zkrátka tato podívaná vůbec nebavila, nenapadá mě jediná věc, za kterou bych mohl film alespoň trochu pochválit, z mého pohledu prostě fakt mizerný počin. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Silno prázdna a nudná kravinka, ktorá by rada bola niečim výnimočným, ale to sa jej vobec nedarilo. 100 krát prevarené téma, ktoré nemalo čo ponúknuť a hlavne dejová linka je tak chabá a neoriginálna, že ma až hlava rozbolela. Je tu veľa odkazov na iné filmy, napätie sa tu prejavilo, ale celkom malej forme. A už si ani nepamätám. kedy mi bolo jedno čo sa stane s postavami, ako práve pri tomto braku, a to aj preto, že logika chýbala a značnou mierou to ovplyvnilo nielen postavy, ale aj celí príbeh, jednou vetou: scenár bol silno nedokonalí a s tolkymi prázdnymi a tupými dialógmi, ktoré mi až trhali uši. Dávam 1* za 2 docela dobré lakačky, ale na viac ma tento film nepresvedčil. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Trochu slabé hodnocení. Nakonec to nebylo tak špatné. Připomnělo mi to Hráče se smrtí. Skupina vědců se snaží najít způsob jak oživit mrtvou bytost. To se . jim sice povede, ale ne bez vedlejších účinků. Začnou totiž v laboratoři postupně umírat... Atmosféra je docela dobrá a lekačky jsou celkem standardní. Oživuje to kouzelná Olivia Wilde :) "Otevři ty dveře!" ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Zemiakové lupienky vo filme sú fiktívne lupienky Let's Potato Chips, ktoré sa nachádzajú aj v seriáli Community (od r. 2009). (Arsenal83)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 77. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama