Reklama

Reklama

Vajgložrout: legenda kyberny pokračuje

(studentský film)
Krátkometrážní / Horor / Mysteriózní
Česko, 2012, 28 min

Recenze (3)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Platí totéž, co jsem napsal u jedničky, jen s tím rozdílem, že pokus o vtip tu není snad jediný a že délka nabobtnala téměř na obludnou půlhodinu, přičemž se nestane NIC zajímavého, ani náznakem, nudil jsem se tak, že jsem se snažil z alobalu vyrobit kopii svého origami jeřába, kterého mám na poličce a i hodinový dokument o tom by byl zábavnější, než celý Vajgložrout. . Film zde ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Doufám, že to dopadne líp než minule…“ – tak přesně tyto slova jednoho z hrdinů, jsem měl na jazyku ještě před spuštěním dvojky…Jenže on SMOLÍK…Dvojnásobná délka ještě neznamená dvojnásobné zlepšení, spíš naopak. Jedno se ovšem musí tvůrcům nechat. Díky masivní podpoře svých kamarádů, známých a spolužáků se jim nějakým záhadným způsobem podařilo oba své snímky zaopatřit červenými procentuálními čísly, což pokládám za „opravdové umění“. Já bych s něčím podobným totiž na internet rozhodně nešel…30% ()

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě platí to co u jedničky. Plusem bylo, že postavy, které neumí mluvit nemluvily, mínusem byla absurdní délka natahovaná kecy o nabíjení. ()

Reklama

Reklama