Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

JAFARŮV NÁVRAT je druhým pokračováním kouzelného příběhu o Aladinovi a začíná práv tam, kde jsme opustili první díl. Ačkoli se to zdá nemožné, zlý kouzelník Jafar unikl z lampy. A co víc, je nejmocnějším džinem ze všech! Jediné, na co teď myslí, je pomsta Aladinovi! Mezitím se do kouzelného města Agrabahu vrátil zábavný Džin. A má plno historek ze svých dobrodružných cest kolem celého světa. Jeho přátelé je rádi poslouchají, ale teď navíc potřebují i Džinovu kouzelnou sílu, která je chrání před zlým Jafarem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Watters: 1.Arabian Nights ,2. I'm Looking Out for Me ,3. Nothing in the World (Quite Like a Friend) ,4. Forget About Love ,5. You're Only Second Rate ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jak je u disneyovských sequelů zvykem, nový film se originálu ani zdaleka nepřiblížil. V přímém srovnání s prvním dílem by tak Jafarův návrat musel dostat i horší hodnocení, naštěstí Džinova one-man-show zachraňuje úplně všechno. Nic to ale nemění na faktu, že ústřední zápletka "neřekl jsi mi o papouškovi, a proto odcházím truchlit do komnat" je přepálená až neuvěřitelně. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Not bad. Vizuál nádhernej, vše barevný a super atmosféra. Příběh obyčejný. Chtel jsem prostě jen vypnout a sledovat. Vyplatilo se. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Jafarův Návrat je druhým pokračováním kouzelného příběhu o Aladinovi. Film ztratil téměř vše ze svého kouzla. Není humorný, zábavný ani vtipný. Jen sem tam nějaká Džinova hláška. V tomto pokračování ho zřejmě nenapadalo moc humorných hlášek. Film je typický seguel, kdy zloduch z prvního dílu se vrátí na scénu, aby dokončil své dílo zkázy. Doporučuji asi jen těm, které zajímá, jak to bylo s Jafarem a Aladinem dál. ( 40 procent ) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Aladin - Jafarov návrat nepatrí ku klenotom a ani k úplnemu odpadu disney video priemyslu. Film postráda atmosféru, krásu a dobrodužnosť prvého dielu, ale postavy zostali nemenné a aj keď v tomto diely prejavujú viacej pátosu akoby som si prial, vďaka nim si film udržiava istú mieru pozerateľnosti. Inak sa jedná o televíznu časť predĺženú na hodinu, čo má za následok niektoré pasáže, ktoré film spomalujú a pre vyznenie príbehu sú celkom zbytočné. Dávam tri, aj keď slabé hviezdičky a len a len preto, lebo pre Aladina a Jazmínu a ich dobrodružstvá mám jednoducho slabosť. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nuž mierne sklamanie. Nielenže to časovo často nesedí a je to plné nezmyslov a náhod, ale dej je slabý. Je to síce z tej série, ktorá je celkom fajn, ale nie je to nič extra. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Najpredávanejší Direct-to-video snímok v histórii filmu ( len v USA to bolo 15 miliónov predaných nosičov a vyše 300 mega tržieb ), si zaslúži ovácie snáď len za tento míľnik. Kvalitatívne je to ale riadny zostup dole ( teda oproti kinohitu z roku 1992 ) a to jak animačne, tak scenáristicky. Každopádne tá niečo vyše hodinka zbehne naozaj rýchlo, hlavne vďaka rýchlemu tempu a gagom, ktoré možno prídu sympatické tak maximálne tým najmenším, ale aspoň malý úsmev to na tvári vyjaví. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Direct-To-Video. Týmto heslom sa v tých dobách riadilo štúdio Disney, čo sa týka pokračovaní. Je značne poznať, že si moc nedali záležať ani na príbehu a vlastne ani na ničom. 2* som dal zrejme len kvôli tomu, že je to predsa Aladin. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý odvar původního celovečerního "Aladina". Kromě Džina zde nefunguje skoro nic, ani animace, ani humor. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Ona uz charakteristika "direct to video" dava tusit, ze to zazrak nebude, a bohuzel opravdu nebyl. Kvalitativni skok v animaci, kdy sablony porad jeste odpovidaji puvodnimu filmu, ale v pohybu uz to pak tak nevypada a uz to neni ani tak propracovany. Dobre lze hodnotit pouze prevrat otravnyho Papoucha v dobraka a samozrejme absenci jakyhokoliv zpivani. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Animovaný snímek (česky nazvaný Aladin 2: Jaffarův návrat) navazující na originálního Aladina je klasickým animákem pro video, trochu více ukřičeným, ne tolik zábavným a hodně dětským. Přesto se v příběhu o návratu zlého džina Jaffara, kterého Aladin musí uvést do správných míst, vyskytne i pár skutečně úsměvných scén. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Typická disneyovká dvojka a oproti jedničce (a i trojce) fakt špatná. Džin je pořád totální pán a Jasmína pořád nejhezčí princezna, ale zbytek za moc nestojí. Odbytá záležitost, na které není vůbec, ale vůbec nic zajímavého. Vtipné to není, zábavné jen málokdy a songy jsou už spíš otravné. Ale je to krátké. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Absolutně tragické pokračování, které nedoporučuji nikomu. Nemá to scénář, logiku (Jasmína Aladinovi nevěří a za 5 minut zpívá o tom jak ho miluje?) a po dějové stránce to též za moc nestojí. Jafar se zde rozjede až tak zhruba v 30 minutě ze 66 Jasmína a Aladin jsou tam do počtu a co je nejhorší Jago už nehláškuje a o písních se radši ani nevyjadřuji . 20 procent za jednu vtipnou scénu s Jafarem na té popravě a 20 za film více si to nezaslouží, Těch 56 procent co to aktuálně má je těžký úlet kdyby to netočil Disney má to tak 40. ()

J-o-k-e-r 

všechny recenze uživatele

No, docela slabý odvar prvního filmu. Pozměněný dabing, horší animace, i celkem slabý příběh. Jsou to pořád stejné postavičky, které mám rád, ale na první díl to nemá ani za mák. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Kdo by čekal, že se Jago skamarádí s Aladinem a pomůže zničit lampu? Skoro nikdo. Já jsem z toho byl celkem na větvi, protože jsem tak nějak očekával, že se Jago s Jafarem tvrdě pomstí. Toto pokračování úspěšného prvního dílu nemělo takový šmrnc a podle mě tam bylo moc neshod mezi Aladinem a Jasmínou, jednou byli nešťastní a potom jakoby nic. Příběh byl takový kostrbatý, někdy možná urychlený, v jednu chvíli jsem nevěděl, jestli Jago je na straně Aladina, nebo jestli je Jasmína Jafar a kvalita filmu neměla moc srdíčko. Koberec bohužel nedostal moc hlavní roli a vypadal jinak, Sultán byl párkrát sobec. Film spravilo chuť pár celkem chytlavích písniček a pár Džinových fórku, ale nebylo to nic moc. Je to velká škoda, příběh by mohl mít jinou a kvalitnější, možná originálnější podobu, tohle vypadá spíš jako nějaký hodinový díl ze seriálu. ()

Reklama

Reklama