Reklama

Reklama

Při rutinní vesmírné cestě k novému domovu jsou dva hibernovaní pasažéři kosmické lodi následkem poruchy probuzeni o 90 let dříve, než bylo plánováno. Zatímco se Jim (Chris Pratt) a Aurora (Jennifer Lawrence) smiřují se skutečností, že budou nuceni prožít zbytek života na palubě luxusní lodi, zjišťují, že mezi nimi vzniká cosi více než přátelství...až do okamžiku, kdy odhalí, že se celá loď ocitá v obrovském nebezpečí. Jim a Aurora jsou teď těmi jedinými, kdo může zachránit životy 5000 spících pasažérů. (Falcon)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (1 245)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $110miliónovTržby USA $100,014,699Tržby Celosvetovo $303,144,152Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,416,309 Tržby za predaj DVD v USA $9,872,860 ║ Režisér Morten Tyldum mi asi moc sedí, doteraz vždy svojou šikovnosť upútal. Herci skvelý, Chris Pratt opäť dominuje a za posledné roky má šťastnú ruku na výber kvalitných úloh, kde dokáže ťažiť maximum. Technická stránka veľmi prepracovaná, plusom aj kamera, dejovo to môže pripadať dosť pasívne ale je to taká skladačka ktorá musí zapasovať dielik ku dieliku aby to rozkvitlo do tej správnej gradácie. Režisér si dokázal dobre pohrať z napätím, miestami som mal pocit že to zahrá do dosť tragickej noty ale tak nakoniec happy end musí byť, no nie. /90%/ ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Přes den jsem byl na Star Wars a večer viděl toto... a líbilo se o něco víc. Nicméně, tak dobrý námět + rozehrání dostal direkt kompromisním přístupem resp. odklonem do mainstreamu, film mohl být o mnoho lepší. Vůbec by mi nevadil odstřih posledních 40% a budování pokřivených vztahů mezi křečky v kleci, další morální problémy a hrátky s psychikou. Probudit jich tak 5 a rozpoutat malou válku nebo ještě hůř, vládu, třeba. Zkrátka cesta, kterou se vydali, byla trestuhodně laciná. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno nic moc jsem od toho nečekal, ale nakonec mě to kupodivu bavilo víc než ty slavný Star Wars : Grázl jedna. První půlhodina naprosto super. Pravda od chvíle kdy Gaylord vzbudí pipku z hladových her, tak už to trochu stagnuje a po pravdě ten film nenabízí žádný mozkolam žádnou pointu nic zásadního co by vyrazilo dech a možná i proto jsem se celkem bavil. Tohle je zcela záměrně udělaný sci-fi pro debily (čili pro mě) co se nebere moc vážně a ubrat trochu romantiky a přidat akci dal bych i víc ovšem i tak pohodová nenáročná zábavička.60% ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Silné milostné drama na palub+ vesmírné lodi? Se sakra zajímavou psychologickou zápletkou, která vyloženě žadanoní o brutální rozřešení? Skvělý, super! Háček ovšem přichází zhruba po dvou třetinách, kdy všechno předtím jde do kopru a nastoupí nuda, zbytečná akce, ale hlavně strach jít jiným směrem než 90% filmu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

V závěru jsem čekal nějakou chytrou pointu, nečekané odhalení (například že i Chrise Pratta někdo probudil)... No bohužel tohle není film pro milovníky takových věcí, protože finále je veleakční, veledigitální a velenezajímavé. Vše předtím se mi ale moc líbilo, pořád jsem se v duchu ptal "Co on teď bude dělat? Co udělá ona, až zjistí, že on...?" a podobně, nesmírně mě bavil robotický Michael Sheen i ta romantická linka hlavních (jediných) hrdinů a užíval jsem si toho tajemna, které... Které potom tak pokazil zmíněný zázvěr. Škoda, ale ztracené dvě hodiny to nebyly. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (25)

  • Na plagáte k filmu sú použité aj znaky - 3 bodky, 3 čiarky, 3 bodky. To je celosvetovo uznávaný symbol pre volanie o pomoc - SOS. (beso74)
  • Natáčelo se od 15. září 2015 do 12. února 2016 v Georgii. (Varan)

Související novinky

Michael Sheen bude neziskový herec

Michael Sheen bude neziskový herec

11.12.2021

Úspěšný britský filmový, televizní i divadelní herec, držitel několika významných ocenění, velký filantrop. Michael Sheen, známý třeba z Pasažérů nebo Daleko od hlučícího davu se rozhodl, že většinu… (více)

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Jennifer Lawrence bude režírovat

Jennifer Lawrence bude režírovat

26.11.2015

Mít ve 25 letech dva Zlaté glóby a Oscara vůbec není špatná bilance. Jennifer Lawrence k tomu může přihodit ještě dvě úspěšné blockbusterové série, právě končící Hunger Games a X-Meny, a momentálně… (více)

Reklama

Reklama