Reklama

Reklama

Hooayoo

(seriál)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Yang Si Ohn se po šesti letech probudila z komatu. Nepamatuje si, co ji do tohoto stavu dostalo, ale po probuzení se jí děje zvláštní věc – vidí duchy. Začne pracovat na policejním oddělení ve ztrátách a nálezech. Díky své nadpřirozené schopnosti občas přispěje k vyřešení nějakého případu, ať už vraždy či sebevraždy. Její zvláštní chování však nejde z hlavy mladému kolegovi Cha Gun Wooovi. Pak se před ní nečekaně objeví i duch jejího mrtvého přítele Lee Hyung Joona. (andiek05)

(více)

Recenze (7)

andiek05 

všechny recenze uživatele

V době, kdy jsem sledovala Who Are You, jsem zároveň koukala i na jiné dorama s podobnou tématikou (The Master´s Sun). Menšímu srovnání jsem se bohužel nevyhnula a vítězně z toho vyšlo to druhé. Who Are You je zajímavé, dojemné, efekty pěkně udělané, ale v průběhu mě to trošku přestalo bavit. Zároveň jsem nesnášela přehnané výrazy strachu, které tam So Yi Hyun občas měla. Hvězdičku navíc by si zasloužil Kim Jae Wook jako Lee Hyung Joon a možná i Ok Taecyeon jako Cha Gun Woo. Přemýšlela jsem, zda dát tři nebo čtyři hvězdičky. Když dám tři, je to proto, že to srovnávám s tím druhým nebo kvůli tomu, že mě to tolik nebavilo? Dala bych čtyři, kdybych neviděla to druhé? Bylo to těžké, ale nakonec jsem se rozhodla hodnotit takto :-D ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Po prvých dvoch dieloch, ktoré ma veľmi nezaujali som seriál na niekoľko týždňov odložila, ale keďže je mojím zvykom všetko, čo nieje vyložene odpad dopozerať, znova som sa ku nemu vrátila. Stred ma celkom chytil - Taecyeon bol fajn, medzi ním a "vedúcou" to pekne iskrilo a mozaika tajomstiev sa pekne skladala dokopy. Posledných zopár dielov som  dopozerala sčasti preto, že ma zaujímalo, ako to dopadne, ale s myšlienkou, že už si chcem pustiť niečo lepšie.. ()

Reklama

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to moc líbilo, ale ten konec mi to celkem zkazil. Respektive, věděla jsem, že to přesně takhle skončí, jenom těch posledních asi 50 minut bylo úplně zbytečných. Tuhle sezónu je podle všeho v módě duchařina a jsem celkem ráda, že jsem Who Are You viděla jako první z téhle vlny, protože pak bych možná jako mnoho jiných začala srovnávat a hodnocení by tím mohlo i klesnout. Takhle to jsou dost slušné 3*. Btw Kim Jae Wook by si konečně zasloužil pořádnou hlavní roli a ne vždycky skončit jako "second male lead". ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Když nebudu řešit všechny ty nelogičnosti a kiksy, kterých tu bylo jako hub po dešti, bude moje hodnocení především kladné. Zápletka mě zaujala hned od začátku, chemie mezi postavami fungovala mimořádně dobře a bavila mě i pěkná hudba. Tenhle seriál jsem si rozhodně nepouštěla kvůli hercům, jelikož ani jeden z hlavních představitelů předtím nepatřil mezi mé oblíbence. Všichni tři si u mě ale docela napravili reputaci a příště se na ně ráda podívám. Jednotlivým dílům určitě prospěla kratší minutáž, než na kterou jsme v korejských seriálech zvyklí. Když to shrnu, jde o malý seriál, který umí mile potěšit... nebo alespoň mě potěšil. 3,5* ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejlepších seriálů poslední doby. Napínavý děj, dokonalé hudební podkreslení a skvělí herci. Sem tam se nějaká ta chybka vloudila (dveře na fotobuňku, které se otevřely, když jimi procházel duch atd.), ale jako celek prostě paráda. Navíc autor nepřekombinoval konec a divákovi nezůstala na jazyku pachuť. Minispoiler! Naopak, sladkobolný začátek posledního dílu ve finále nahradil úsměv.Konec. Co víc si přát... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama