Reklama

Reklama

Liv a Maddie

(seriál)
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (2013–2017), 31 h 20 min (Minutáž: 22–25 min)

Hrají:

Dove Cameron, Joey Bragg, Tenzing Norgay Trainor, Kali Rocha, Emmy Mattingly, Shelby Wulfert, Benjamin King, Jessica Marie Garcia, Ryan McCartan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(80)

Obsahy(1)

Seriál začíná ve chvíli, kdy se teenagerovská dvojčata Liv a Maddie po čtyřech letech strávených odděleně, opět setkávají. Zatímco Liv je populární televizní hvězda, které právě skončila ve své show, Maddie je vynikající studentka a fenomén školního basketbalového týmu. Popularita Maddie začíná pomalu stoupat, ale vše se změní ve chvíli, kdy se do města a na střední školu ve Wisconsinu triumfálně vrací Liv. Teď, když jsou sestry opět spolu, se musí naučit, jak se vyrovnat se středoškolským životem, poťouchlými bratry a vzájemnými rozdíly. Celé to ještě zkomplikují jejich rodiče, kteří oba vyučují na škole, do níž dívky chodí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele kerkulka k tomuto seriálu (1)

Liv a Maddie (2013) 

má to své momenty, ale jinak je to pro změnu stupidita na entou.. mezi disneyovskými seriály je však toto klenotem - asi tak, jako brambora v kusu hnoje.. brambora však není úplně k zahození a něco se z ní vykřesat dá, tak alespoň ty dvě jiskry naděje... ()

Reklama

Reklama