Reklama

Reklama

Lady Gaga - Poker Face

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 4 min

Režie:

Ray Kay

Hudba:

Lady Gaga

Hrají:

Lady Gaga
(další profese)

Obsahy(1)

Poker Face je píseň z debutového alba The Fame od Lady Gaga. (Cheeker)

Recenze (21)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Poker Face je "TA" píseň, kterou to všechno začalo. V době, kdy jsem Poker Face slýchávala ze všech stran, by mě rozhodně ani nenapadlo, že se právě ve světové pop music rodí nová legenda. Byl to prostě jen jeden z mnoha hitů, který zrovna frčel. A hle, kam až se ta malá extravagantní dáma s italskými předky od té doby dostala:) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Gagu nemusím, ale musím uznat, že klipy k jejím songům jsou bez vyjímky dost zručně zvládnuté. Number one je u mě sice asi nejfilmovější Telephone, ale i Poker face má něco do sebe. Výlez z bazénu jsem si svého času musela doslova ukrást pro sebe. A navíc díky tomuhle klipu vznikla výborná parodie - Outer space :-) ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto pre mňa nebolo umenie. Pre mňa je to efektný nevkus, ktorý štartoval kariéru speváčky s nevkusom podľa mňa. Časom to počúvať lezie a nervy ako sa vraví, je to komerčný pop, ktorého výpovedná hodnota je pre mňa na bode nula. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vizuálny klip, ktorý potvrdil viacero vecí. A to, že Lady Gaga je aj napriek vyzáži predsa len krásna ženská ( a nech si hovorí kto che, čo chce ), že je popovou ikonou nového tisícročia a že video skončilo v dobrých režijných rukách. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pa pa pa poker face pa pa poker face!! Hraje nám tu zleva a i zprava... zepředu i zezadu se na vás řítí auta, která mají zaplá rádia a na plné pecky hraje tento song. Nejhorší noční můra všech dob je právě poker face. Nejen hudební, ale i ten videoklip s "poker" facem Lady Gagou a její do očí a mozku bijící kontroverzností. Nesnáším nevšední věci (to neznamená, že mám ráda NUDNÉ a všední věci), které nejde ani nějak definovat. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Písnička skvělá, nejlepší je když nevím kdo to zpívá :D) to je pak ještě o minimálně 20% lepší :D ... Lady Gaga je prostě kapitola sama o sobě..Video "zvláštní" jako její každé druhé.. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Pesnička veľký to hit a super skladba, video však nič moc. Neskonale sa mi nehodí k hudbe. (Vôbec z neho nesála tá energia z pesničky) **/*** ()

Rejže 

všechny recenze uživatele

Lady Gaga ve svých písních se zařadila také jako umělkyně řemeslně průmyslová; návrhářka svého kuriozního šatníku, který se objevoval nejen v jejích videoklipech, ale také mimo ně. ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

První náznaky toho, že se z Lady Gaga stane globální hvězda. Ještě holčičkovsky prvoplánové a s trochou hrané rebelie, to se naštěstí změnilo. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Vizuální stránka klipů z dílny LG se vyznačuje vrstvením a zručným mícháním různých klišé a popkulturních citací. Ty jsou záměrně posouvány a kýčově zpracovány do natolik přepálených forem, že tomu (kromě přeplácanosti) vlastně ani nic nejde vytknout. Vadí vám Gaga? Štve vás to? Turn-off! Gaga přesně ví co dělá. A dělá to s nadšením. Rozčilovat se nad (ne)originalitou, hudební kvalitou apod. je u globální pop-music marné. Zejména když si na citování a remixu někdo postaví své živobytí. Gaga bývá často srovnávána s Madonnou. Myslím si, že mezi nimi je hlavní rozdíl (kromě věku) mj. v tom, že Gaga svůj talent udivovat (nemám rád slovo šokovat, podle mého názoru to má k šoku daleko) uplatňuje s mnohem větší razancí a důsledně dotahuje celkové vyznění ad absurdum. To se jí daří i díky tomu, že má širší záběr a autorsky do jednoho celku propojuje hudbu, texty, módní kreace a tanec a také svoje sklony k teatrální komičnosti. Bezpochyby jí i mohutně podporuje schopný kreativní tým (GagaHouse). Studnice postmoderny je, zdá se, zatím ještě nevyčerpána. Ještě že pop není a nikdy nebude jenom o Lady Gaga. ()

Voorhees 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli mam hodnotit hudbu nebo klip. Jestli klip tak asi všechny Gagoviny schytaj odpad, jestli hudbu tak +- 2/3 . ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Na tuhle píseň mám rozporuplné názory.. Jelikož na jednu stranu je příšerný, text je triviální, vůbec tam není prostor pro Stefanin výjimečný hlas, a celkově klip mě nebaví. Ale zase na druhou stranu mě (nám) dal Lady Gagu! Vzpomínám si, když jsem ho poprvé viděl ve Snídani s Novou, když ho uváděli jako dravou novinku, že o mnoho let později tak oblíbím její "autorku" to by mě tehdy fakt nenapadlo. Dnes můžu říct miluji jak poker a Lady Gagu, a tady to máme obojí! ()

Reklama

Reklama