Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedna texaská gangsterská banda používá obzvlášt' nechutný trik k získání peněz; osvobozují odsouzené zločince z vězení, nutí je účastnit se svých kriminálních akcí a nakonec inkasují vypsanou prémii za jejich dopadení. Detektiv Gifford má za úkol bandu zastavit. Nechá se zatknout, aby ganstery nalákal. Situace se ale poněkud vymkne z rukou a Griffordův život je ohrožen... (MacGuffin)

(více)

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slusne 3 za tu poslednu prestrelku, ze to ze chlap vzal peknu buchtu na drink a za to, ze western nema to klise kradez koni   : 69 % ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Mohla to byť fajn kriminálka z Divokého západu, keby v nej nebolo niekoľko veľkých logických dier. Napr. keď agent zistí, kde majú banditi základňu, miesto toho, aby tam niekoľko dní driemal a pozoroval, že sa nič nedeje, mal to ísť okamžite nahlásiť kolegom a spravili by tam záťah a bolo by po bande. Alebo keď banditi vedia, že je jeden z dvoch ich nových členov je detektív, no nevedia ktorý a tak nevedia, ktorého majú zabiť. Veď oboch ich plánovali skôr či neskôr zabiť a za oboch je odmena, tak sa ich zbavím a je po probléme... A je tam toho oveľa viac. Navyše ten príšerný voiceover komentujúci každý detail, to bol proste des. Jeden z najslabších Murphyho filmov. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Peklo to dorozumívání se přes vyleštěný plátky železa. Vypadalo to velice komicky. Ale to je jen malinká chybička na jinak krásnym westernu a myslím, že není většího sympaťáka v celým Texasu než je Audie. Závěrečná přestřelka má taky svý kouzlo, kde Audie všechny vyřídí a pak vezme buchtu a jdou na drink. Tak to má bejt. ()

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Jedna texasská gangsterská banda používá obzvlášt' nechutný trik na cestě k získání peněz; osvobozují odsouzené zločince z vězení, nutí je účastnit se při jejich přepadech a nakonec inkasují na ně vypsanou prémii. Detektiv Gifford s tím má skoncovat. Nechá se zatknout, aby ganstery nalákal. Jenže pak je odhalen druhý detektiv a Griffordův život je ohrožen... ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Ten příběh by nebyl vůbec špatný, kdyby... Kdyby dialogy nebyly tak mizerné, režie tak tristní a naivita nekoukala z každého druhého záběru. Takovéhle westerny se v 60. letech už natáčet neměly. Ubohý Murphy, svou slavnou éru měl už za sebou. V rámci žánru za 2,5. ()

Reklama

Reklama