Reklama

Reklama

Penny Dreadful

  • Slovensko Penny Hrozná (festivalový název)

Recenze (18)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Chce se mi říct, že takhle to dopadne, když psychopati unesou malou psychopatku. :) Solidní krátkometrážní podívaná, které rozhodně nechybí originalita. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Americký počin s názvom Penny Hrozná (2012) ide v Tarantínosvkých šľapajách a ponúka jednu vychytenú údernú scénu za druhou. Príbeh o tom ako sa môže únos malej školáčky zvrtnúť v neprospech únoscov. /videl v kine: 80%/ (videl na festivale Art Film Fest 2013) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela srandovní kraťas o nepovedeném únosu malé holčičky. Celé se to zvrtne a ona nakonec převezme situaci. "Jsi normální?!" :D ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

No, zdejší superlativa nepotvrzuji, protože na filmu není nic nepředvídatelného či extrémně šíleného.Shane Atkinson má očividně rád filmy Guye Ritchieho, jelikož film vypadá a to jak hereckým projevem, vizuálem a kostýmy na Anglickou, či dokonce Irskou tvorbu a je hodně řízlý takovým tím Tarantinovským humorem.Atkinson má prostě nakoukáno a Hrozná Penny není vůbec špatným debutem, ale vše je takové mírně křečovité a i snaha o brutální humor není divákovi podaná s lehkostí, ale spíš s takovým zadrhnutím a režisérskou nezkušeností.Nápad je taky čistě ve vodách lehkého nadprůměru a na filmu je určitě nejkrásnější herecký projev malé Penny, jejíž představitelka je skvělá a připoměla mi mojí švagrovou :) a hlavní herec je takový americký Simon Pegg.Sympatický debut, který si zaslouží pozornost.70%. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* malá Penny mě tedy ničím extra nepřekvapila, i když to bylo docela zábavné, ale vesměs něco na způsob Sám doma, kde proti sobě stojí hloupí zločinci a vychytralé neohrožené dítě. Na studentský debut je to slušné, proto si tři hvězdy zaslouží. Já to zkouknul tady, tak můžete zkusit. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Docela pohodový a vtipný kraťas, který sice má spoustu logických děr, ale vynahrazuje to svou zábavností. Holčička v hlavní roli je fakt roztomile na zabití. :-) (SD, orig.) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

"I have a chemical imbalance. It's not polite to ask about it.." Mi skoro vyrazilo dekel. ;) A ani nevravim o tom, "Who's THAT?!" ;) Can we get som burgers? Pecka. Odporucam. Kratka situacka, ale skvelo vypointovana. Kuknite youtube, ksichtik akorat na to. A to som myslel, ze to bude nejakym sposobom odkazovat na Evicku Green z vyborneho mysteriozneho rovnomenneho serialu. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

4 * za Oona Laurence. Tomu se říká přirozený herecký talent. Z ní bude pravděpodobně ještě lepší herečka než třeba Sigourney Weaver nebo Jodie Foster. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle filmu napsat? Snad jen, že je to dobrý počin a musí se vidět! Film je naprosto netradiční, šílený a nevypočitatelný. Hodnocení: 83/100. ()

Reklama

Reklama