Reklama

Reklama

Černý kůň

Když se Dana vrátí domů na ostrov Orcas Island, zjistí, že její rodinné farmě hrozí zabavení. Aby Dana rodinu zachránila, musí zkrotit koně své matky a dojet si na něm pro vítězství. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To nemáš srdce ??" - "A ty nemáš mozek !!" ;) Ne, tohle skutečně není rozhovor režiséra se scenáristou !! ;) Ačkoliv ta schizofrenie tvůrkyně tohoto poněkud nudného dramatu Cornelie Moore by možná mnohé vysvětlila.. Nenechte se zmást, tenhle Černý kůň toho o koních moc nepoví, na druhou stranu v rámci názvu by snad i snímek zachycující šachovou partii dvou bezrukých nabídl víc napětí než tenhle slzopudný vztahový slepenec, který si ani s ekvádorskou telenovelou v ničem nezadá.. Spousta traumat z minulosti, spousta bizarních postaviček, co jednají jako na drogách, i téměř nulový děj a samozřejmě koníci, to vše mě mělo odradit.. Nicméně za ten ne úplně očekávaný konec i příjemný soundtrack zavřu oko, nebo se do něj píchnu, a zaokrouhlím na dva kousky.. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Filmu dominuje především příšerný scénář, jehož příšernost ještě doplňují hluché místa po každé větě a na 110 minutový film je jich gigantické množství. Samotný děj je pak neskonale nudný. Přitom zápletka by mohla slibovat napínavou a dokonce snad i místy dramatickou podívanou. Já ale nechápu, proč je film takto dlouhý. Dal by se pohodlně zkrátit o celou řadu zbytečných míst a tím poněkud zdramatizovat. Takhle jej tvůrci natahují seč mohou, přitom z něj ale udělali neskutečně nezáživnou podívanou. Jediné, co stojí za zmínku alespoň trochu je hudba, která má ale lepší, bohužel však i horší momenty. Každopádně poslouchat se dá. Herecké výkony také nestojí za mnoho, tím spíš, že o většině herců toho moc nezjistíte, člověk se až diví, jak se svým povoláním mohou uživit. Plusovým bodem je pak konec, který je překvapivý. Další z celé řady amerických konců tak nečekejte. Zároveň ale nečekejte ani moc dobrý film. Podprůměrný je to správné slovo. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Více než průměrný americký příběh, který   shlédnete a za týden si už nevzpomenete.   Zadlužená rodinná farma, jakých musí být po   Státech tisíce, a k tomu starosti, zda prodat   nebo ještě udržet ve vlastnictví, které je   stejně k ničemu, protože většina nic   nevynáší. Banky dávají půjčky a hypotéky,   ale už dopředu počítají s prodejem pozemků   různým developerům, kteří majetek zužitkují   podle svého záměru. Film je bez napětí,   černý kůň je to poslední, o čem v příběhu   jde. ()

milos.bradik odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávám často odpad, ale tady nebylo nic, co by stálo aspoň za jednu hvězdu. Příšerný scénář, herecké výkony a vůbec celý film. XXXL baletka, které chce zkrotit divokého koně, který ovšem není divoký ani omylem, to je fakt nesmysl. Když se k tomu přidá její dementní otec, dementní dítě jejího bratra a vztah jejích bratrů k ženě jednoho z nich, tak vznikne paskvil jaký se opravdu podaří vidět málokdy. ()

Reklama

Reklama