Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Další z příběhů agenta Matta Helma (Dean Martin). Doktor Solaris (Richard Eastham) vynalezl laserový paprsek dostatečně silný, ​​aby zničil celý svět. Následně je unesen zločineckou organizací vedenou ďábelským Julianem Wallem (Karl Malden). Helm je pověřen přísně tajnou misí, při které poznává Solarisovou dceru Suzie (Ann-Margret). Stopa vede na Francouzskou riviéru. (ilclassico)

(více)

Recenze (4)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vezměte to nejšílenější ze starých bondovek, umocněte na druhou a vyjde vám série filmů s agentem Mattem Helmem. Jako oddechovka fungují tyto snímky skvěle. Murderer's Row má spolu s Domem sedmi rozkoší nejlepší hudební složku, ale i samotný děj zde stojí za vidění. Nechybí další "přátelské rýpnutí" do Franka Sinatry, pěkné herečky, šílené akční scény či vychytávky, z nichž ta se zadními světly u auta je parádní (možnost vzkazu pro vozidla za vámi), dávno před zhlédnutím filmu jsem si říkal, že bych takovou věc uvítal ve svém voze. :) ()

Reklama

Isard 

všechny recenze uživatele

Bývaly doby, kdy superagent řídil náramně stylové auto, za volantem seděl bez pásu a popíjel Ballantine’s… A přesně v takové době organizace Big O opět začala vraždit agenty tajných služeb a je opět na Mattu Helmovi, ať s tím něco udělá. Příběh je víceméně žánrová klasika a kvůli němu nebudete chtít takový film vidět, chcete ho vidět pro jeho stylovost, barevnost a živost. Dámské osazenstvo navíc předvede několik dechberoucích kreací, ostatně snad u každého filmu z této doby mám pocit, že to herečkám ohromně sluší, více než dnes. Dean Martin je především zpěvák a bavič. Nečekejte tudíž nadbytek akčních scén (ale málo jich také není), zato zazní pár pěkných písniček a po celou dobu čelí divák palbě gagů, zřejmou nutností je dělat si legraci z Franka Sinatry. Murderers' Row je nádherný sixties špionský film, který se od většiny svých eurospy bratrů liší hlavně velkorysým rozpočtem. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Alias Bondovka s agentem Deanem Martinem. :-) Jen to pro Deana chtělo před natáčením setsakra proškolit v boji. Akční scény nejsou kdovíjak lahodné pro oko. A také tuctový a nedotažený příběh vás ani trochu nenadchne ... veskrze jediným pozitivem celého filmu je tak především na parketu nespoutaná Ann-Margret, div že tam při tanečním křepčení nevypustí duši. :-) I její kostýmy vizuálně zalahodí oku a že je sexy, to mi těžko někdo vyvrátí. :-). No snad vás ten film při jednom podívání moc neurazí. a nejvíc to skazila ta časovací pistole, která všechny zúčastněné proměnila v šašky. .. diváky nevyjímaje. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama