Reklama

Reklama

Mosura 2 - Kaitei no daikessen

  • Japonsko モスラ2 海底の大決戦 (více)

Obsahy(1)

Vody v okolí Okinawy zničehonic zamoří populace Baremů, podivných, hvězdicím podobných tvorů. Tito živočichové se začnou chovat velice agresivně a celé řadě lidí, kteří s nimi přijdou do kontaktu, způsobí nepříjemné popáleniny. Ukáže se, že původcem tohoto zamoření je Dagahra, obludné plazí stvoření, které bylo vytvořeno zaniklou prastarou civilizací Nilai-Kanai, již posléze také celou vyhladilo. Na scéně se opět objevuje Mothra, která se znovu snaží zachránit planetu před útokem nepřátelského monstra; mezitím se kněžky národa Elias Lora a Moll ve spojení s trojicí dětí a kouzelným tvorem jménem Ghogo pokoušejí zastavit zlou Belveru, jejímž plánem je s pomocí Dagahry a prastarých znalostí Nilai-Kanai vyhubit lidstvo. (Israha)

(více)

Recenze (4)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Až prílišná rozprávkovosť mi v ,,kaiju,, žánri proste nesedí. Je to skôr ako päsť na oko. Základy sú potláčané a do popredia sa dostáva cukrlandovo sladké potešenie pre najmenších divákov. Čo je však v tomto prípade najhoršie, je dosť mizivá úroveň väčšiny trikov ( hlavne tie CGI a optické na modrom pozadí ). ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Hezké-hezké..Je fakt, že brillantní vyváženost prvního dílu tomu chybí- v jednu chvíli už to chtělo méně dětského dobrodrůžoběhání uvnitř pyramidy a více MousuraFightu s tím povedeně vydesignovaným vodním šmejdem Dagahrákem. Na druhou stranu, Mosura předvádí pár opravdu povedených(a dosud nevídaných) bojových kombíček a předvede i jednu ze svých nejexotičtějších(a nejraritnějších) forem, takže srdce každého kaiju fandy musí plesat radostí-tím spíše pokud mu nevadí to dobrodružnější a dětštější vyznění téhle rebirth série.... Solidní 4 a jsem vážně zvědav co přinese trojka. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Mosura 2 - Kaitei no daikessen“ je skvělým pokračováním předchozího filmu, snímkem, který cílí na celou rodinu a daří se mu to skvěle. Je zde toho dost pro děti i pro dospělé, ale hlavně je toho neskutečně moc pro fanoušky kaiju a Mosury. Finání souboj je skutečně žasnou podívanou, a to i díky všem transformacím, které zde probíhají. Tohle jsou důvody, proč mám Mosuru tak rád a proč jsou její film tak dobré. Tedy kromě toho, že mají vždy zajímavé scénáře. Škoda, že tohle je poslední film, kde převažují klasické triky. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama