Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Caleb (Sean Paul Lockhart), který trpí poruchou osobnosti, se přes internet seznámí se starším Jeremym (Rob Moretti). Tato zprvu nevinná konverzace se postupem času vyvine ve vášnivý milostný vztah. Caleb se snaží bojovat se svými vnitřními démony a pokouší se svou temnou minulost včetně choré matky nechat za sebou, čímž se pomalu stírá hranice mezi tím, co je pravda a co je lež. Nicméně není jediný, kdo si zde pohrává nad propastí mezi pravdou a lží. (Stanislaus)

(více)

Recenze (4)

Korsak 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi prostě sednul. Námět sice není nic nového pod sluncem, ale přesto jsem se u něj nenudil a až do konce mě udržel v napětí. Z lehce melancholické atmosféry filmu vybočuje první scéna s pavoukem, ta mě fakt dostala. "Neklepej na to sklo!" ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Truth je film, který je (pod)průměrný v mnohých směrech - od ne zrovna přesvědčivých herců až k námětu, který sice není do očí bijící, ale tak nějak se ztrácí během svého ztvárnění. Abych pravdu řekl, tak nemohu říct, že by mi něco z té hodiny a půl uvízlo z paměti. Zkrátka snímek, který se lehko ztratí v přehršli jemu podobných filmů. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Pro mě to bylo nečekané, ale nevím, zda si Rob Moretti jako režisér a jedna ze dvou hlavních postav vybral toho správného parťáka Seana aliaz Brenta, jehož roztomilý kukuč mladého a drobného klučíka (s velkým ocáskem) mi jaksi k postavě psychopata, mučitele a vraha moc neseděl, ale jinak doporučuji ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama