Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(17)

Žena, která vidí duchy, se spojí s materialistickým šéfem velké firmy, aby si navzájem pomohli z nesnází, přičemž jejich srdce a životy se proplétají. (Netflix)

Recenze (26)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Sestry Hong pro mě začínají být sázkou na jistotou a určitě to neříkám poprvé, ale jsou rok od roku lepší. Vážně zbožňuju ty jejich dvojsmyslné vtípky a skvělé vyvážení komické i dramatické stránky. So Ji Seob a Kong Hyo Jin jsou pro mě naprosto nezapomenutelnou kombinací. Rozkošný byl i příběh bodyguarda a Malého slunka, a takový komorník Kim byl podle mě jednou z nejsympatičtějších postav, které se kdy v korejských drama objevily. Bože, a ten soundtrack! Už teď se těším, co si pro nás scénáristky připraví na příští rok. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Já prostě Gong Hyo Jin nesnášim. Nesnášim jak mluví, jak hraje, nesnášim její hlas a upřímně nenávidim všechny postavy, které ztvárňuje (ovšem nohy má parádní). Tenhle seriál ještě tak do půlky jakž takž, ale to jejich nesmyslné plácání o nějakém jejich vztahu (jakém jako? Jo aha, ten co nemají, protože jsou oba děsný?) mi fest brnkalo na nervy. Ona byla naprosto nesnesitelná celý seriál, za začátku jenom "bojím se a jsem vyděšená", pak se lepila a mlela něco o úkrytech, mramorech a amuletech stále s notnou dávkou "bojím se, děsím se", pak se prý sebeobětovala, až na to, že nikterak zvlášť, protože za prvý o tom nedokázala držet jazyk za zuby a druhak jí z toho Džo Džůn stejně nakonec v pohodě vysekal (a nejsem si vědoma, že by aspoň řekla kumao džo džůne) a pak byla drsňák největší, tím si vůbec nepomohla od své ukníkané počáteční verze, fakt fakt fakt příšerná hlavní hrdinka. On byl zase na začátku arogantní (kodžo, kodžo, kodžo) a pak to byl méďa největší, který si od Velkého Slunce nechal solidně srát na hlavu. Jejich hovory, které asi měly být o citech (ale nejsem si tím jistá, dalo by se to klidně zaměnit za hovory o komunální skládce) mě žraly snad úplně nejvíc. Jednotlivé příběhy v epizodách někdy lepší někdy slabší, typická k-trauma záležitost a její následky u jednoho z hrdinů nebyla z nejhorších (ano koukám na tebe Gong Hyo Jin v It's Okay, That's Love), mohla být daleko pitomější, ale také mnohem lepší, když si vezmu, že Džo Džůna unesly dvě mladistvé slečny. A samozřejmě, nemůžu opomenout ani ztrátu paměti, další oblíbený k-prvek, který byl prostě jenom divný a bohužel měl za následek jenom více nesmyslného plácání. Můj miláček Seo In Guk proklatě nevyužitý, jeho nijaký příběh mě hodně mrzel. Nejvíc se mi snad líbila Džo Džůnova teta. A So Ji Sub tu měl směšný účes. Plác. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Poznáte ten pocit, že by ste chceli vrátiť čas a pozrieť si film/seriál opäť ale ako by ste ho pozerali po prvý raz? Taký pocit som mala po dopozeraní tohto seriálu. Prvých 16 častí som sa vyslovene bavila, tešila, držala som nášmu slniečku palce, rovnako ako mrzutému šéfovi obchodného domu. Sedemnásta časť mi pripadala troška nasilu natočená aby to ukončili tak ako chceli..Ale v každom prípade pre mňa najlepší ázijský seriál, čo som videla za posledné mesiace.100% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak nějak mi to sedlo. Bylo to pro mě roztomilé, dojemné, veselé, zábavné a milé pokoukání. Osvěžující. Jsem si vědoma, že ne pro každého to bude tak milé a příjemně koukatelné, jako to bylo pro mě, ale sedlo mi to. Herecké výkony, hudba, zvraty, děj, charaktery postav (navíc hlavní hrdinka nebyla typický archetyp korejských seriálů, díky čemuž to ode mě dostalo hodně plusových bodů). Bavilo mě se na to koukat a ani jsem necítila potřebu přetáčet nějakou scénu. Samozřejmě není to čistých 5*, hodně dlouho jsem se rozmýšlela mezi 4 a 5, po 16. díle jsem dokonce byla rozhodnutá pro ty 4, protože už to na můj vkus bylo moc natáhlé (alespoň ten 16. díl tak na mě působil, proto jsem se docela bála, co bude v tom 17., kde se to kupodivu vrátilo do "starých kolejí" a já si to užila, jen to možná bylo až moc sladké). Sečteno podtrženo, 5* s odřenýma ušima. Edit. 24/8/21 - tak jsem koukla znovu a upřímně už mě to tolik nebralo. Pořád hodně dobré, ale ne na 5*. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Po Hotel Del Luna opět narážím na duchařinu a i tentokrát v kvalitním provedení. Ústřední dvojice patří mezi kvalitní herce a předvádí skvělý výkon, to platí z velké části i pro vedlejší role (např. tajemník Kim), oba dva jsou velmi zábavní a zejména So Ji-sub mi utkvěl v paměti jako „trenér“ prohánějící „Venuši“ v podání nakynuté Shin Min-a :-) V tomto seriálu zase jeho „ztrať se“ nemělo absolutně chybu a vždy mne dokázalo rozesmát. Nicméně ač dění je velmi zábavné a přináší mnoho působivých, zajímavých i emotivních duchařských příběhů, přecijen je jasné, že s tím seriál nemůže vystačit celou dobu a mé obavy se potvrzují – zhruba od půlky jde úroveň zápletek postupně dolů a zejména závěr pak už je zbytečně natahovaný a docela nudný. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Seriál měl být původně šestnáctidílný. Rozhodnutí přidat jeden díl padlo až v průběhu natáčení. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama