Reklama

Reklama

Epizody(16)

Brzy potom, co se dozví, že může být dárcem kostní dřeně pro dceru, o jejíž existenci netušil, je nevýznamný gangster hledaný pro vraždu, kterou nespáchal. (Netflix)

Recenze (14)

Denila 

všechny recenze uživatele

Nikdy se mi nestalo, abych toho tolik nabrečela u prvního dílu seriálu. Bála jsem se, že budou takhle ubrečené všechny díly, ale nebyly, zato byly opravdu napínavé. Ne všemu se dalo uvěřit, některé nehody a náhody byly trošku přehnané, ale člověk to až tak nevnímal a nebylo to tak bijící. Záporné postavy jsem neměla ráda už od samého začátku kdy vlastně ještě nebylo jasné zda budou záporné. Soo Jin (Min-gi Jo) byla báječná a strašně roztomilá, to právě ona mě tak dojímala a zároveň rozveselovala. Hodně mě zajímalo rozuzlení, pouštěla jsem si díly jeden za druhým a nedovedu si představit, že bych musela čekat než se odvysílají. Úžasné drama, které se jim opravdu povedlo. Flashbacky byly na tom to nejlepší, všeobecně ve všech doramech zbožňuji pohled na minulost, v určitých chvílích cítím nostalgii za krásnými vzpomínkami či bolest kterou prožili a jsem naplno vtažena do děje, postav a jejich vztahů. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Two weeks mi přišlo jak kombinace tří: Uprchlíka, 24 hodin a IRIS. Z prvního se nechal inspirovat příběhem, z druhého si vzal formát a ze třetího vzal příklad, jak to udělat, aby se tam narvalo co nejvíc nelogičností. Jasně bavilo mě to. Bavilo mě to hodně. Hrál tam Jun Ki. Ale některé věci mi mozek nepobíral. Třeba police by se tu mohla učit, jak se to dělat nemá. Oni někoho obviní z vraždy a v tom okamžiku jsou se vším hotoví. Tady teda asi minutu po nalezení mrtvoly. Vyslýchání případných svědků přišlo na řadu, až když jim obviněný dokázal, že opravdu není vrah. A takových blbostí tam byla hromada. Osudové náhody, až se začínám cítit osudem sama opomíjená. Zase na druhou stranu jsou tu i věci, které oceňuji. Třeba nahrazení klasických romantických melodramatických chvilek za "rodičovské" melodramatické chvilky. OST mi tu taky hodně sedl. Osobně bych se asi nebránila podívat se na to znova, protože zábava to určitě je a celou dobu to i pěkně odsýpá. ()

Reklama

Georgiana 

všechny recenze uživatele

Jak já se na tento seriál těšila! Promo plakáty byly prostě neodolatelný! Pravidelný přísun hrdiny na útěku jsem si nemohla odpustit.. Jak já mu fandila! Ale to kouzlo seriálu, který mě očarovalo na začátku, se ke konci nějak vytratilo. Nahodilosti byly zprvu lehce skousnutelný, navíc akční seriál je potřebuje, ale potom vznikaly dost zbytečně uměle vykonstruovaný zápletky.. Vím, nějak se musel kruh uzavírat, ale myslím, že to šlo o dost líp. Stejně jako některé rozhovory, kdy nám neustále něco omílají dokola, jako kdyby byl divák idiot. Ale jo, líbilo se mi to. Přerod hlavního hrdiny, který po tý spravedlnosti přeci jenom touží, mi sedl. Retrospektivní scény s mladýma mně vždy přišly po chuti a s maličkou jakbysmet. A LJG á la Tae San? Ten hoch mě kruci vždycky rozpláče.. Zbožňuju, jak umí zahrát! Za ten úžasnej rozjezd, kdy jsem byla fakt jak na trní, navíc dobrý OST,.. ty čtyři dám úplně bez cavyků. A když si vzpomenu na jeho okulibej účes, kterej na začátku měl, tak mám chuť si to pustit znova. :P ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Ode mě se v tomhle případě moc objektivity asi nečeká. A i když jsem celou dobu byla seriálem nadšená, tak úplně čistých 5* to není. Mě prostě nebavili Moon a senátorka Jo. Jejich dialogy byly suché a bez života. Nuda, nuda a ještě jednou nuda. Naštěstí všechno okolo mi sedlo. Děj, reálie, hlavní hrdinové a muzika. Lee Joon-gi jistě odpustí, ale i když odvedl opět skvělý výkon a vývoj své postavy ztvárnil skvěle, tak nebyl středem mojí pozornosti. Jeho Jang Tae-san na konci byl úplně jiný, než ten na začátku. Ale i tak byla mojí jedničkou jeho malá "dcerka" Soo Jin. Ta byla prostě úžasná (a to děti ve filmech obecně moc nemusím) a já jsem se na její scény vždycky těšila jak krtek na lízátko. Prostě už teď se úplně klepu na projekci v telce a finální korektury. Moc ráda si to užiju znovu od začátku. 4,5* ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

První polovina pro mě byla jako droga, od které jsem se nemohla odtrhnout. Kousek po kousku se odhalovala minulost a já fakt nutně potřebovala vědět, co přinese budoucnost. Jenže zhruba v polovině, kdy byla většina faktů odhalena, mě to začalo místy docela nudit. Některé scény mi přišly zbytečně natahované a ohrané. Vždycky se ale objevilo sluníčko jménem Soo Jin a okouzlení bylo zpět. Pochvala samozřejmě patří i JG a ostatním hercům, věřila jsem jim to. 4* ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama