Reklama

Reklama

Epizody(16)

Brzy potom, co se dozví, že může být dárcem kostní dřeně pro dceru, o jejíž existenci netušil, je nevýznamný gangster hledaný pro vraždu, kterou nespáchal. (Netflix)

Recenze (14)

T.O.P 

všechny recenze uživatele

Tento seriál v sobě ukrývá přímo monstrózní hromadu failů. Opravdu bych nechtěl žít v zemi, kde je policie a trestní právo tak komické, jak ho vykreslili tvůrci v Two weeks. Nejvíce mě pobavila scéna, kdy chytili snipera na střeše, ten následně odpálil svou zbraň do povětří, tím zničil "všechny" důkazy a pak se trapným rádoby právnickým dialogem vymluvil z vazby. Po tom sem chtěl seriál přeřušit, no dokoukal sem to. Slabé 3. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nezačala jsem se na to dívat, protože by mě zaujalo obsazení, ani protože by mě zaujalo to, o čem to je. Začala jsem na to koukat, protože to u nás začalo být populární – hlavně díky ainny, která to překládala. Šla jsem do toho tedy s čistou hlavou, ničím neovlivněnou. Na začátku jsem postavu Jang Tae Sana neměla moc v lásce, přišel mi hrozně patetický. Ale časem se zlepšilo (ovšem chvíle, kdy plakal a prosil, jsem bytostně nesnášela). Což mi připomíná, že se tady hodně pláče (ostatně v kterém melodramatu z Koreje ne?). Akce ušla, ale nic výjimečného. Hudba byla fajn, někdy dokázala člověk provést scénou mnohem lépe než samotný herec. Příběh zajímavý, promyšlený; velmi se mi líbilo, jak na konci každého dílu ta malá prdelka odškrtává dny, které jí zbývají do operace. Byly tam scény, které napínaly, vtáhly diváka do děje, hezky ho dojaly, ale zároveň tam byly scény, které byly pusté, prvoplánové, zbytečně moc tlačící na divákovu duši (žádné hezké dojetí, jen mi vyskočilo moje cynické já a vysmálo se tomu) a scény, co obsahovaly různé nonsensy. Pro mě průměrný napínavý seriál, ale věřím, že pro spoustu lidí to bude něco nadprůměrného, protože oni dostanou to, co mě se nedostalo – chytnutí za srdce, souznění. Seriál mi totiž vůbec nezabrnkal na citovou strunu. I tak s klidem doporučím, pokud hledáte seriálový „krimi thriller“ s roztomilou holčičkou a pěknou maminou. A samozřejmě pokud jste fanda Lee Jun Kiho, tak je to nutnost! :-D Přeloženo. ()

Reklama

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Two weeks mi přišlo jak kombinace tří: Uprchlíka, 24 hodin a IRIS. Z prvního se nechal inspirovat příběhem, z druhého si vzal formát a ze třetího vzal příklad, jak to udělat, aby se tam narvalo co nejvíc nelogičností. Jasně bavilo mě to. Bavilo mě to hodně. Hrál tam Jun Ki. Ale některé věci mi mozek nepobíral. Třeba police by se tu mohla učit, jak se to dělat nemá. Oni někoho obviní z vraždy a v tom okamžiku jsou se vším hotoví. Tady teda asi minutu po nalezení mrtvoly. Vyslýchání případných svědků přišlo na řadu, až když jim obviněný dokázal, že opravdu není vrah. A takových blbostí tam byla hromada. Osudové náhody, až se začínám cítit osudem sama opomíjená. Zase na druhou stranu jsou tu i věci, které oceňuji. Třeba nahrazení klasických romantických melodramatických chvilek za "rodičovské" melodramatické chvilky. OST mi tu taky hodně sedl. Osobně bych se asi nebránila podívat se na to znova, protože zábava to určitě je a celou dobu to i pěkně odsýpá. ()

Magi90 

všechny recenze uživatele

Two weeks je velice napínavé dorama, kde prakticky jde hlavně o to, aby dva týdny zůstal Jang Tae San naživu. A taky udělá všechno proto, aby se jeho dcera uzdravila. A tak začíná slušná honička a boj o život. Malá Soo jin byla tak inteligentní a kouzelná, že už kvůli ní bych se na to podívala. Má to spoustu zápletek a rozuzlení, kdy divák přemýšlí, jak to asi je. Ačkoliv já akční seriály moc nemusím, tohle byla výjimka. Pět dát nemůžu, protože toto není dorama, po kterým by mi zůstal ten pěkný pocit, ale i tak se mi to líbilo. Romantiku tu ale moc nečekejte. A občas se tu najde pár nudných scén, ale jinak vcelku je to příběh, který vás vtáhne do děje :) Můžu jen doporučit :) ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Chvílema jsem měla pocit, že sleduju Lenku Bradáčovou, jak nahání Alexandera Hemalu.. :-))) Ne, tak teda vážně. Byla to krásná pohádka o tom, jak dobro zvítězilo a zlo skončilo v kriminále. Celý to bylo nadprůměrně akční, hlavně první polovina, kvůli který jsem dva dny v práci usínala u stolu. Prostě to nešlo přestat sledovat, ačkoliv už bylo hodně po půlnoci. Právě tu akci jsem si přála a za ní bych dala pět hvězdiček. Proč dávám jenom čtyři? Především kvůli neskutečně otravným scénám s absolutně neuvěřitelně přemoudřelou a přesladkou holčičkou. To není vina tý kouzelný malý herečky, ale blbýho scénáře. Druhý důvod, proč ubírám hvězdičku, je opět neuvěřitelná proměna hlavního hrdiny v drsnýho borce s abnormálním IQ. Opět - za to nemůže Jun-Ki, ten byl tradičně skvělej. Na vině je zase přiblblý scénář. Nicméně, těšila jsem se na akční seriál, a toho se mi dostalo měrou vrchovatou. Určitě si taky zapamatuju tu suprovou písničku, co hrála vždycky na konci plus LJK s fousama. Asi první chlap, kterýmu podle mě ty fousy vyloženě sluší. Dorama rozhodně doporučuju. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama