Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dalo se to zkousnout. Skalní fandové vyřvávali cosi o sračkách, ale faktem je, že přesně takhle to má vypadat. Green Lantern a jeho pitomé fórky, za všech okolností hardcore Batman, puberťácký Flash, emancipovaná Amazonka a nesmělý übermensch v červenomodrém. Látá se to tam hlava nehlava, akce střídá akci, tohle je zkrátka mainstream, který se s něčím jako je hlubší poselství dvakrát nesere. A Darkseidův nájezd je boží, takovou řež bych moc rád viděl v hraném filmu. Tuctová animace mi však nedovolí jít výše než nad mírný nadprůměr. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Výbornej animák s pořádným záporákem a o sestavení a seznámení budoucího týmu. Není to tak super a temný jako Flashpoint paradox ale jistě si to zaslouží pozornost. Několik scén si přímo říká o Aquamana, který tam bohužel není. Je až zoufalé, že se tomuhle hraná Liga nevyrovná a to ani náhodou, takže pokud chcete vidět zrod Ligy, sáhněte po tomto a ne po Lize Zoufalosti a Marnosti ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - nudné ! Málo nápadité. Jen hlavní hrdinové nalítavaj (a to doslova) na hlavního kokota, který je těžce pancéřovaný a vytuněný a pak zase odlítávaj zpátky, jak je hlavní kokot sejme ultra giga paprskem. Jako největší frajer tady se stejně předvede Batman, což je vlastně jen člověk v obleku s hi-tech hračičkama a nedisponuje žádnými nadpřirozenými schopnostmi, paradoxně (pozor spoiler) je tady zajat Superman, který má ze všech nejvíc super schopnosti a je prostě super, ale fakt to nedává. Takže celkově, podle mě, je toto spíše faux pass. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

V podstatě jedna dlouhá akční scéna, která ale nezačne nudit. Všichni hrdinové dostanou dostatek prostoru (má oblíbená Wonder Woman si pořádně zařádí), rýpání mezi postavami funguje, akce je dynamická, ale přehledná, jsem v podstatě spokojen. Přikláním se k názoru, že Flashpoint Paradox byl o něco lepší (hlavně po dějové stránce), ale i tak jde o hodně slušný animáč. 8/10 ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Největším problémem této Justice League je vlastně samotná válka - bojových animací je ve filmu hrozně moc, tvoří většinu stopáže filmu a jsou dost únavné. Přece jenom je to něco, co moc nemusím u animovaných filmů, ale chápu, že to tam musí být. Pokud pominu všelijaké rvačky a poměrně fádní děj, zbytek už je o dost lepší a zkrátka mě na příběhu bavila ta "vata" okolo. Postupné seznamování jednotlivých hrdinů bylo celkem fajn sledovat, stejně tak zrození Cyborga, o kterém jsem před filmem moc nevěděl. "Liga spravedlivých: Válka" je průměrná jednorázovka, kde jsem se místy bavil, poté zase nudil, ale rozhodně už jí víckrát vidět nemusím. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • V čase 45:30 se Shazam představí a řekne svoje jméno Shazam, ale přitom se nepromění zpět na Billyho. (nedvva)
  • V produkci DC Animated většinou propůjčuje Supermanovi hlas George Newbern, zde však namluvil postavu Steva Trevora. (Caszidy)
  • Film je prvním počinem DC Animated, který využívá universum a kontinuitu nastolenou komiksem "New 52". (Caszidy)

Reklama

Reklama