Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Recenze (111)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,5milióna║ až nečakane to dosť zlyháva, hlavne ten rozvláčny úvod, keď až nezmyselne medzi sebou bojujú Superman-Batman-Green Lantern, potom sa to už mierne popraví ale pachuť po prestrelenom úvode nezmizne /45%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Obrovský offtopic, ale stejně to napíšu: Doufám, že někdo někdy napíše nebo natočí komiks, který bude něco jako Marvels (Zázraky) sledovat superhrdiny z pohledu obyčejných lidí. Jedním z těchto lidí by měl být nějaký stavař, třeba rovnou majitel stavební firmy. Vždyť on ty superhrdiny musí milovat! V každém filmu, hraném nebo animovaném, superhrdinové zničí obrovskou část (v tom lepším případě jenom) města. Ta destrukce je sama o sobě už skoro až vtipná... kdy se dostaneme do stavu, že už destrukce nebude moct být balast/výplň/odraz ničivé síly hrdinů a jejich protivníků? Ne, že bych chtěl, aby Flash probíhal mezi kytkami na zahradě, aby nějakou omylem nezašlápl, ale všeho moc škodí. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

V závěru už začne být neustálý příval stereotypní akce poněkud otravný a nudný, takže si člověk bez mentality dvanáctiletého klučiny začne pomalu přát, aby se na chvíli zastavilo a tým vymyslel nějakou jinou taktiku než "bum, bum, bác, Shazam, bác, ale pokud beru v potaz, že je to pořád především svižný výplach pro děti, tak proč vlastně ne. A první půlhodinka a skřížení cest je v podstatě bez chyby. Batman owns it. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Opět skvělý DC animák, který vlastně celou Justice League teprve představuje, takže je dobrý na seznámení třeba s Cyborgem, který tak známý není. Stojí zda tedy původní členové ligy spravedlivých, tak jak jsou nejznámější a čelí rovnou samotnému Darkseidovi, který by se měl brzy představit i v celovečeráku. Opět si musím postesknout, kéž by Marvel dělal taky tak dobrý animáky, jelikož Hulkem na neznámé planetě jejich dobrá tvorba končí, kdežto DC video-filmům celkem s přehledem, co se týče komiksů, vládne a dokázali to i tentokrát...75% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ideální materiál po dočtení životopisu Geoffa Johnse, který se stal vůdčí osobností DC aniž by o to usiloval. Nejsem si sice pořád úplně jistá tím rozhodnutím neadaptovat do budoucna jiné příběhy, než ty z The New 52, ale zatím se jim daří. Diana nepropásla možnost ochutnat zmrzlinu a všechno do sebe zapadlo jako puzzle, takže Darkseid odstrouhal a série animáků se Super Seven může pokračovat. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Domácí kino dostalo hlavně co se audia týče pekelně zabrat, z tohohle se budou sousedi vzpamatovávat ještě hodně dlouho. Páni - pochopitelně se dalo čekat, že bude animák... ehm... "epičtější" než poslední hraný DCčko, stejně na mě ale ty desítky popadanejch mrakodrapů byly jednoduše moc. Jako výlet do dalšího novýho universa to ale funguje parádně, týmovky sou príma. P.S. Příště si dabing zjistím dopředu, takle jsem měl ze Seana a Michelle velký kulový. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne našlapané a plné skvelých postáv ale kde je preboha prvá dejová polovica.75% filmu tvoria akčné scény a každý dejový posun je riešený dvoma vetami ( v lepšom prípade) . Mať to 2 hodiny, je to úplná fantázia. 7/10 ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Hm.. Tak proč ne, že, za mě překvapivě dobře fungující, dokonce i jednotný vizuál všech superhrdinských filmů všech amrických komiksových animovaných adaptací (ach ano, i na tebe to padlo, nebohý Hellboyi) mě tentokrát tak neiritoval jako obvykle (možná je to i tím, že Wonderwomen má konečně dobře vypadající kostým a ne něco jako z béčkové pornoparodie). Sice je tu pořád spousta kravin a nedodělků, například absence jakéhokoliv smysluplného plánu a všechno se oderve jen a pouze pomocí rvaček a nikdo tak nedá vyniknout těm členům týmu, kteří místo tupé síly používají mozek (no dobře, ten je tam snad jenom jeden, chlapec netopýří). Ale to je vlastně úplně jedno, na animák pro děti je to pořád překvapivě kvalitní podívaná, při které mě skoro ani nenapadlo, že bych rád vykostil toho člověka, který rozhodl, že místo Aquamana bude přítomen poněkud debilní charakter Shazamův. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tlustý chlap stojící na střeše auta před davem:,,Oblékám si kostým Wonder Woman, cítím se pak silnější." Wonder Woman:,,To já taky." Musím říci, že jsem byl spokojen. Comicsy upřednostňuji na papíře, na animované mrknu občas. Prvoplánový snímek s přímočarou akcí a neoriginálním nápadem (ach, ty věčné vesmírné invaze) určený mladšímu publiku. Pokud člověk nečeká filosofické přesahy a dumání o životě, zklamaný nebude. Superhrdinové si to rozdají s vesmírným šmejdem a při tom vykydlí půlku města. Fajn. Přesně to jsem čekal. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slušná dávka akcie, ktorú skúsený Jay Oliva dokáže divákom predať, len škoda príbehu, ktorý je nevýrazný a ktorý tu v podstate ani nieje. Inak slušná fightovačka, ktorá je natiahnutá na 80 minút a už len preto nedokáže nudiť a ďalší dôvod je ten, že najlepší komiksový hero - Batman - ma nie len najviac priestoru, ale aj najlepšie hlášky. 80% - 4* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka príbehu tak totálne vykastrovaný film. Zápletka filmu sa dá zhrnúť do troch viet, zvyšok filmu je nezastaviteľná ubíjajúca akcia. Jediné plus sú skvelé kostýmy - hlavne Superman a bohovská Wonder Woman. Inak hrozné sklamanie a spolu s All Star Superman najhorší DC celovečerný animák. Nemala to náhodou byť videohra? ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Neskutečná demolice celého světa v podání siláka Darkseida a výborná akční spolupráce právě seznámených superhrdinů, podtržená popichováním Batmana s Lanternem. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se taky celkem povedlo. Ale nebylo to tak dobré jako Flashův díl. Hrdinové se ještě neznali, tak se museli postupně dát dohromady. Ale chvíli jim to trvalo, než se sehráli. Můžeme tu být svědky vzniku Kyborga. Darkseid je pro partu silné sousto. Je sranda, jak ze začátku bojují proti sobě. Wonder Woman mluví dost zvláštně. Ani by mě nenapadlo, že je Shazam děcko. Ale nakonec všichni spojili své síly a Darkseidovi pěkně naložili. :) ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Výbornej animák s pořádným záporákem a o sestavení a seznámení budoucího týmu. Není to tak super a temný jako Flashpoint paradox ale jistě si to zaslouží pozornost. Několik scén si přímo říká o Aquamana, který tam bohužel není. Je až zoufalé, že se tomuhle hraná Liga nevyrovná a to ani náhodou, takže pokud chcete vidět zrod Ligy, sáhněte po tomto a ne po Lize Zoufalosti a Marnosti ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Fajn animák, kde konečne nejde o klasickú ligovú tímovku. Teda žiadne: Ja som Batman a toto je môj tím a zachránime svet. Všetci hrdinovia sa samozrejme stretnú a rozpútajú divokú akciu, ale celé skladanie Ligy je za pochodu a sprevádzané vzájomnými šarvátkami. Wonder Woman ma prvý krát presvedčila, že jej postava by bola použiteľná aj do moderného hraného filmu... ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

oproti předchozím dílům, které se mohou pyšnit zajímavými zápletkami, je zatím poslední JL animák až neuvěřitelně prostý a bez nápadu.. zkrátka podobně nijaké jako New Frontier.. slabší 3* ()

Reklama

Reklama