Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Hm.. Tak proč ne, že, za mě překvapivě dobře fungující, dokonce i jednotný vizuál všech superhrdinských filmů všech amrických komiksových animovaných adaptací (ach ano, i na tebe to padlo, nebohý Hellboyi) mě tentokrát tak neiritoval jako obvykle (možná je to i tím, že Wonderwomen má konečně dobře vypadající kostým a ne něco jako z béčkové pornoparodie). Sice je tu pořád spousta kravin a nedodělků, například absence jakéhokoliv smysluplného plánu a všechno se oderve jen a pouze pomocí rvaček a nikdo tak nedá vyniknout těm členům týmu, kteří místo tupé síly používají mozek (no dobře, ten je tam snad jenom jeden, chlapec netopýří). Ale to je vlastně úplně jedno, na animák pro děti je to pořád překvapivě kvalitní podívaná, při které mě skoro ani nenapadlo, že bych rád vykostil toho člověka, který rozhodl, že místo Aquamana bude přítomen poněkud debilní charakter Shazamův. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Když je teď v kinech Liga spravedlnosti jako plnohodnotný film se vším všudy, tak jsem si řekl, že bych mohl rozjet tuto kreslenou sérii, abych si připomenul ty nejlepší hrdiny z DC univerza. Jay Oliva je génius (Návrat Temného rytíře byl skvělý, především druhá část s Jokerem, kterou bych zařadil bezesporu na první místo na poli animovaných filmů o superhrdinech), ale tato Liga spravedlivých malinko drhla. Moc jsem se neorientoval, kdy se to vlastně odehrává, neboť se členové v zásadě ještě neznali a až na konci vytvořili faktickou Justice League. Ale možná to je má chyba, musím si pustit předešlé díly, abych zjistil, zda mi toto neuteklo. Batman byl nejlepší postavou, prohodil pár vtipných hlášek (bez něj by to prostě nešlo). Trochu mě mrzela nepřítomnost Aquamana, kterého považuji za důležitého člena týmu, tudíž nevím, kde si v té době poplavával. Akci bych zařadil mezi nadprůměr, velice potěšil ten největší záporák DC, tedy Darkseid, který se doposud neukázal. Ale nezanechalo to ve mě bůhvíjaký dojem. Za mě dávám 64 % ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se taky celkem povedlo. Ale nebylo to tak dobré jako Flashův díl. Hrdinové se ještě neznali, tak se museli postupně dát dohromady. Ale chvíli jim to trvalo, než se sehráli. Můžeme tu být svědky vzniku Kyborga. Darkseid je pro partu silné sousto. Je sranda, jak ze začátku bojují proti sobě. Wonder Woman mluví dost zvláštně. Ani by mě nenapadlo, že je Shazam děcko. Ale nakonec všichni spojili své síly a Darkseidovi pěkně naložili. :) ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Naprosto nepochopitelný úvod, ve kterém bojují proti sobě Superman, Batman a Green Lantern, vůbec jsem nechápal proč byl Superman tak zlej. Příběh tady nehraje roli, ten je až skoro na třetí koleji. Zbytek je akce, akce a akce. Některé vtipné scény mě pobavili, a bylo fajn vidět jak spolu poprvé bojují tito hrdinové pohromadě a snaží se spolupracovat. Batman tady byl dobře zpracován, inteligentně a taky v boji něco předvedl. Potěšil Shazam!, ten mě bavil asi ze všech nejvíc, asi proto, že je to uvnitř kluk a tak někdy pronese něco vtipného. Boj s Darkseidem ušel. Nebýt toho divného úvodu šel bych na 4 hvězdy. I tak se mi to líbilo a rozhodně doporučuji. :) ()

PKD 

všechny recenze uživatele

V podstatě nic moc (i přes mé vysoké hodnocení,no 3.5 není zrovna žádný zázrak) animák podle předlohy,která také není zrovna nic moc,až na kresbu Jima Leeho. Nechápu,proč je WonderWoman (jako jediná),tak vizuálně předělaná. Pokr.Trůn Atlantidy je o 100% lepší. A xichty,které se až moc přibližují manga/anime stylu,taky není zrovna šťastný nápad. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • V produkci DC Animated většinou propůjčuje Supermanovi hlas George Newbern, zde však namluvil postavu Steva Trevora. (Caszidy)
  • Cyborg je spíše znám jako zakládající člen Teen Titans v předchozím universu. Naproti tomu v komiksu "New 52" je zakládajícím členem Justice League a nahradil tak Martian Manhuntera, který byl sedmým zakládajícím členem v předchozím příběhu o vzniku Ligy spravedlivých. (Caszidy)
  • Film je inšpirovaný komiksom "Justice League Volume 1: Origin (The New 52)", výraznejším rozdielom je akurát nahradenie Aquamana Shazamom. (slavo_held)

Reklama

Reklama