Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých armádnych cvičencov je na cvičení v Alabame, na mieste, kde pred stodevätnástimi rokmi bola skupina južanských vojakov nútená prejsť cez vlastné mínové pole. Tento les však zrejme nikdy neopustili, pretože mladí vojaci sú vystavení ich prítomnosti... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Priezračné a čisté béčko. Ale má to tú správnu béčkovú atmosféru, béčkových hercov, béčkové hlášky, béčkový dej a béčkový scenár (nahotinky, ktoré nesúvisia z dejom, alebo nadávky, ktoré tam sú len preto, aby tam boli). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Horory s „válečnou“ tématikou docela můžu a tak po úvodním masakru několika konfederačních vojáků, jsem byl dost zvědavý, jakýmže směrem se tento příběh bude ubírat dále. Jelikož jde však o dost neškodné osmdesátkové béčko, nečekejte žádné zázraky. Jakmile se totiž na scéně objevila četa směřující na manévry, připadal jsem si jako bych sledoval Star Trek (vzhledem k hereckému obsazení). Následující půlhodina však z pohledu hororového diváka nepřinese zhola nic, co by vám snad mělo zvednout tep. Spíše se to měnilo v komedii, plnou rádoby humorných hlášek a sexuálních narážek. Na erotiku zapomeňte, kromě jednoho záběru do výstřihu, tu není k vidění ani bradavka… Jakmile se však les ponoří do husté mlhy, došlo k výraznému zlepšení samotné atmosféry. Postupná eliminace vojenských zelenáčů se totiž docela vydařila. Nejenže zaúřadovali nemrtví vojáci Konfederace, ale došlo i na několik skonů kvůli špatné souhře náhod. V žádném případě však nečekejte žádné gore hody. Vše se zde neslo v dosti skromném duchu. Což byla taky jedna z vad na kráse. On totiž film jako celek skutečně není nic extra, ale právě díky několika slušným scénám z toho nakonec vyšel ještě dobře. Nicméně bych ještě rád vyzdvihl i hudební doprovod, který měl na starost Robert O. Ragland. 50% ()

jondzavid odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som to vypnúť, keď som zbadal meno Armand Mastroianni. Áno je to jeden z klubu režisérov ako Jim Wynorski, Jalal Merhi, Ed Raymond alebo P.J.Roth. Teda typický béčkar, ktorý neponúkne v tomto filme nič zaujímavé. Na novodobých trash filmoch sa musím aspoň zabávať (to v tomto filme tiež nefunguje), všetko je tu televízne korektné a chýba mi tu jediná zaujímavá postava prípadne na hororovom béčku je dôležitá nejaká pekná kočena (a tá tu tiež nie je). Tak teda žiadne aspoň maličkaté pozitívum znamená odpad. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Tajemný les by se měl spíš jmenovat rozpačitý les. Místy je napínavý a strašidelný, většinou však směšný. A ta závěrečná pointa s mladou dívkou a starcem, málem mě spadla čelist na zem :-) ()

Reklama

Reklama