Reklama

Reklama

Talkshow Filipa Nesládka zaměřující se na mladé herecké talenty - Generace Y, tedy narozené mezi lety 1985 - 2000. V připravované druhé sérii pořad opustí mladé hvězdy seriálů, ale podívá se i na jiné zajímavé, mladé lidi. (Stream.cz)

Recenze (5)

mr.free 

všechny recenze uživatele

Co se mi na tomto pořadu asi nejvíce líbí je ten nemainstreamový přistup ze strany režie, ale to možná dělá z velké části dělá to prostředí diváků tohoto pořadu na YouTube. Hodně taky zaujme provedení, které mi místami přijde jako přátelská rozmluva moderátora s jednotlivými účinkujícími. Je to pořad na který se každý rád podívá když si chce odpočinout a sem tam se i dozvědět i něco nového. Jen tak dál! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších počinů současné YouTube talk-show scény. Zaujme zejména volbou hostů, z nichž většina nejsou zvučná jména nýbrž lidi z běžného lidu. Což je pochopitelně často dáno věkem a nedostatkem velkých zkušeností. Ale jak pravil klasik - není malých herců, pouze malých rolí. Jediné čeho lituji je to, že nejsem dostatečně seznámen s materiálem, v nichž účinkují, ale i to je pozitivní věc - dozvědět se od herců o jejich filmech a (zejména) seriálech. Výtka z doby komentáře je pouze ta, že momentálně převažují muži a přitom mrtvá nevěsta Kamila mi učarovala. ()

MilanRambo1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se u toho nenudím a vůbec by mi nevadilo kdyby to bylo na ČT1 v neděli v 6:30. Tak nějk by mi to tam sedělo :). Super pořad a dobře vybraní herci posledních let. Super 80%. ()

katka219 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšená z volby hostů, protože takto alespoň můžu lépe poznat začínající a méně známé herce. Moc mě potěšil rozhovor s Kamilou Janovičovou, s Jordanem Hajem a hlavně s mojí oblíbenou Veronikou Kubařovou. Těším se na další díly:) ()

Reklama

Reklama