Reklama

Reklama

Karen na dvoře krále Artuše

(TV film)
  • Česko Yankee na dvoře krále Artuše (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Malá Karen jde se svojí sestrou na jízdárnu a spadne z koně. Když se probere, je. v Anglii roku 528. Dostane se na hrad Kamelot, kde se setká s králem Artušem,. královnou Gueneverou, kouzelníkem Merlinem a s rytíři kulatého stolu. Její . moderní oblečení a školní pomůcky způsobí nejeden zmatek… (oficiální text distributora)

Recenze (6)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla už dávno a vzpomněla jsem si na něj až po letech, kdy se mi do rukou dostala mnohem stylovější, o 40 let starší, verze s Bingem Crosbym. V tomto případě si remake příběhu chlapa, který spadne z koně, aby se probudil v roce 528 a všechny uchvátil svými fyzikálními znalostmi, mohli filmaři odpustit. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl kdysi dávno a málem jsem zapomněl, jak se vůbec jmenuje. Holka (už si nejsem jistý, jestli jí bylo deset, pod deset nebo nad deset, ale zcela jistě chodila do školy) ve škole nedává pozor, když se probírají slavná zatmění. Pak se (už si ale nepamatuji jak) dostala do doby krále Artuše, kde si nadělala spoustu přátel i nepřátel pomocí Polaroidu a dalších vymožeností závěru osmdesátých let dvacátého století. Před upálením ji nakonec zachrání upamatování se na přicházející zatmění, což jí získá dostatek času k tomu, aby přežila, než na hrad záporáka dorazí Artušovi rytíři na oktocyklu, který podle jejích pokynů vykoval spřátelený kovář... ()

Siegmund 

všechny recenze uživatele

Mladší děti film jistě uspokojí. Když jsem se na film díval, tak jeho první třetina připomínala příběhy z Čechovy knihy „Nový epochální výlet pana Broučka, tentokráte do XV. století. Na filmu mi vadil velmi nekvalitní dabing dětských postav. Děj je jednoduchý, nenáročný, pro děti lehce stravitelný. Vážím si toho, že se film obešel bez děsivých scén, které by děti inspirovaly k napodobování. Jasně bylo odděleno dobro od zla. Dobro nakonec také – v souladu se zásadami pohádky – zvítězí. ()

pend 

všechny recenze uživatele

V Tv uváděn pod názvem Karen na dvoře krále Artuše. Film určený jednoznačně mladším dětem. Těm asi nebude vadit, že herci strašlivě přehrávají, nulová výprava a naprosto chaotický závěr. ()

Tales odpad!

všechny recenze uživatele

Videl sem sice asi 20 minut, ale stačilo mi to k tomu, abych to označil za totální sračku. Ty herci sou horší než ty český hovada například z ordinace v růžové zahradě. ()

Reklama

Reklama