Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Autorská komedie Parádně pokecal zachycuje šest měsíců v životě 25letého Štěpána Procházky. Opět vyhozen ze školy, opět opuštěn přítelkyní a jako vždy bez práce opouští Prahu. Nevěda coby odjíždí bezcílně s přáteli na chatu. Shodou zamotaných okolností se ale ocitá v malém městě Sedmihoří, kde začíná pracovat jako operátor v call-centru. Vše se ale mění ve chvíli, kdy se v záplavě fádních telefonátů ozve hlas tajemné slečny Marie... (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Mara97 

všechny recenze uživatele

Nevíte někdo, jak se jmenují hlavní postavy? Nějak mi to vypadlo.. Hvězdičku dávám z milosti, že se to dalo vzhledem ke krátké stopáži vůbec dokoukat, navíc závěrečné finále z Berlína bylo asi to nejlepší, čeho jsem se v rámci tohoto paskvilu dočkal. Parádně pokecal se řadí k absurdním nesmyslnostem typu Cesty do Říma, kdy je film natolik přihlouplý a nekvalitní, že se vám z toho chce brečet, ale taky vás to i docela naštve. Asi je zbytečné dodávat, že jsem se ani jednou nezasmál. Pavlíček si hraje na nějakou rádoby artovost, aby to vyznělo originálně a vtipně, ale brutálně se mu to nedaří - barvy jsou divné, roztřesená kamera je nepříjemná, herecké výkony tragické. Za scénář by si Pavlíček zasloužil celoživotní zákaz tvorby - tohle mohl napsat buď jen člověk s absulutně tragickým smyslem pro nehumor, nebo někdo, kdo se v životě s nikým nebavil. Vždyt takhle lidé spolu nemluví. Myslím si, že byl utvořen světový rekord v počtu oslovení ve filmu. Je mi trochu líto, že se tu sešlo několik fake, podplacených či kamarádských recenzí, protože to, co tu píše třeba Vitex, není ani zdaleka v pořádku. Vždyť už jen ti uživatelé, co jsou ve fanklubu, jsou na první pohled fake účty. Kdyby na chrudimské sídliště přiletěli někdy v průběhu filmu mimozemšťani, bylo by to mnohem více přirozené než to, co jsme mohli ve filmu sledovat. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Go-Getterovi jsem dal silné tři hvězdy, tady to budou tři slabé hvězdy. Co filmu přidávají fajn vtipné scény a občasné pozastavení na zamyšlení, to pro mě trochu strhává zvláštní vyvrcholení. Nemám nic proti tomu, co se tam stalo, spíš jak to bylo zpracováno. Overall je to klasická fajn jízda, na kterou jsem zvyklý z Go-Gettera, takže pokud máte rádi hlas Marie (Doležalové) a Víta Rohra, tak se vám film bude líbit, pokud nemáte rádi filozofování nad životem s Václavem Vydrou anebo nemáte rádi sondu do života současných mladých lidí, byť je to jen okrajový vzorek, tak radši ruce pryč. ()

Reklama

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Tento český film mi byl po celou dobu jedním velkým překvapením. Mohu beze sporu říct, že to co pro mě autoři filmu připravili jsem ani v nejmenším neočekával. V první řadě bych začal tím zvláště pestrým hereckým obsazením, kde jsme mohli vidět úplně neznámé tváře společně s filmovými velikánami jako je třeba Václav Vydra nebo Jana Krausová. Toto zajímavě namýchané obsazení doprovázel ze začátku poměrně spletitý příběh, který po uvedení diváka do obrazu trošku zjednodušil a nabral krásnou dějovou linku, o které už všichni věděli kam míří - za Marií. A nakonec je třeba vytknout a zvysoka pochválit formu natočení a scénář, ve kterém se často objevovaly zajimavě vložené jazykové prvky. Osobně jsem byl velmi překvapen a potěšen. Film se mi líbil. 90% Viděno v kině na 40. LFŠ. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Tak to opravdu ne. Když se na film se stopáží 75 minut dívám napětkrát, asi je někde něco špatně. Mám pocit, že jsem sledoval pokus o alternativní film s dialogy jako vystřiženými z absurdního divadla. A čím víc jsem se blížil ke konci, tím víc jsem nabýval dojmu, že Parádně pokecal je jedna z největších českých stupidit posledních let. Vzhledem k tomu, že to není zase až taková hrůza jako Hany, tak se k odpadu nesnížím. ()

Pevek2 

všechny recenze uživatele

Hravy film, ktery pripomene nekterymi postupy treba Lasku shora Petra Marka. Oproti ni ma ale jasnejsi a nejspis i promyslenejsi vypraveci strukturu. Cira radost. Paradne pokecal je totiz chytrejsi film, nez jak se tvari. A pokud vam nekdo bude tvrdit, ze ten film neni o nicem, tak nema pravdu. Je o komunikaci. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen na 16mm film. (Zdroj:LFŠ2014) (mikrom)
  • Natáčelo se v Chrudimi a na Kokořínsku. (jenik71)

Reklama

Reklama