Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Autorská komedie Parádně pokecal zachycuje šest měsíců v životě 25letého Štěpána Procházky. Opět vyhozen ze školy, opět opuštěn přítelkyní a jako vždy bez práce opouští Prahu. Nevěda coby odjíždí bezcílně s přáteli na chatu. Shodou zamotaných okolností se ale ocitá v malém městě Sedmihoří, kde začíná pracovat jako operátor v call-centru. Vše se ale mění ve chvíli, kdy se v záplavě fádních telefonátů ozve hlas tajemné slečny Marie... (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Vitex 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek, ale stejně: Smál jsem se jako idiot. Nechápu, co komu vadí na projevu jednotlivých herců, všichni jsou nádherně brechtovsky odosobnění, přesně jak to tento film potřebuje (byli byste vůbec schopní se dívat na Sedmikrásky nebo na O slavnosti a hostech?). Poselstvím filmu je především ona pro Pavlíčka typická "pozitivní energie", které je letos ve světě takový nedostatek. Tome, jsi tuzemský velmistr v žánru pohádky. Filmařsky nejinteligentnější český snímek posledních let. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

A já tomu ty 4* dám..! I přes tu amatérskost, prapodivnou postmodernost, časté wtf-momenty (a výlet do Berlína úplně k pojebání)... Prostě mi to neznámo proč parádně sedlo; přehlídka zjevů v jakémsi tripu (v několika slova smyslech), kteří tam ale všichni bez výjimky pasují (včetně Vydry a Pavláska), elita mladých českých hereček a neustále jako buk koukající hlavní hrdina - mladý zmatený muž hledající své místo v životě - můj oblíbený archetyp. Jo a sympaticky neotřelý výběr hudby taky potěšil. ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

Tomáš Pavlíček se v diskusi s publikem ukázal jako trochu blázen - trochu borec a já mu za tenhle kousek docela fandím. Bylo to krátký, svižný a hlavně místo osudu několika zoufalců v totálním zapadákově nasadil autor život jednoho línýho studentíka a utrousil kolem toho spoustu absurdních nápadů. Ta sranda mi sedla =). Myslím, že na jeho další film taky řeknu: ''Tak jo." (75%) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dvě vyprávěné linie - o tajemném sousedovi na chatě a tajemné dívce v telefonu - se nepodařilo nějak propojit. Odehrávají se jen vedle sebe, a to až do konce. Má to drajf famáckých snímků, i docela jistou režii, ale oba příběhy jsou zbytečně natahované a začnou nudit. Měl to být spíš kraťas, a ještě lépe: dva kraťasy. Marie Doležalová předvedla odfláklý výkon, když svoji dívku na telefon zahrála jen v jediné poloze permanentní nasupenosti a nedokázala ji ani trochu odstínit v různých scénách. ()

finn 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv tahle studentská komedie hraje na to, že jde o malou absolventskou produkci, jednou jde do kinech a měla by snýst přísnější měřítka. Což nesnese. Neherectví většiny ansámblu povýšený útrpným papouškováním holejch vět a slov neudělá parádní mimózní komedii ani kdyby ze sebe autor vydal životní výkon. Parádně pokecal by možná fungovalo jako kraťas, ale i těch 75 minut působí jako věčnost a když po čtvrt hodině chcete hlavního hrdinu nechat utonou pod Vydrovou bárkou a je vám úplně volný, kdo je ta superžena Máňa, asi je něco špatně. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen na 16mm film. (Zdroj:LFŠ2014) (mikrom)
  • Natáčelo se v Chrudimi a na Kokořínsku. (jenik71)

Reklama

Reklama