Reklama

Reklama

Hunt vs. Lauda

(TV film)
  • Velká Británie Hunt vs Lauda: F1's Greatest Racing Rivals (více)
všechny plakáty
Trailer
Velká Británie, 2013, 59 min

Obsahy(1)

V roce 1976 se souboj stájí Ferrari a McLaren stal málem osudným význačným pilotům obou značek. Duel Nikiho Laudy a Jamese Hunta je jednou z nejnapínavějších epizod v historii Formule 1. Události probíhající na závodní dráze jsou známé – avšak tento film se pokouší zjistit, co se v téže době dělo v zákulisí. Protože tehdejší zápas manažerů obou týmů není o nic méně vzrušující než souboj svedený na asfaltu závodiště. (TV Spektrum)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ako doplnok k RIVALOM dokonalé, hlavne z toho dôvodu, že si človek neznalý veci uvedomí, že scenárista Peter Morgan si naozaj nič nevymyslel a ten úžasný príbeh dvoch zapálených bláznov sa naozaj stal. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dokument o dechberoucí sezoně 1976. Po filmu Rush (Rivalové) už sice nenabízí tolik nových informací, ale pořád je tu dost nových záběrů a hlavně rozhovorů s jezdci nebo lidmi ze zákulisí. Ve spojení s filmem tak slušně dokresluje některé postavy. ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný dokument, který by měl vidět každý po filmu Rush, protože doplňuje a opravuje některé skutečnosti z roku 76. Hlavně závody s diskvalifikací Hunta - Jarama, kde jel Lauda se zlomenými žebry a Brands Hatch, kde propuklo opravdové davové šílenství a byl Hunt později diskvalifikován. A taky dost zajímavých skutečností o posledním závodě ve Fuji. Bohužel se dokument soustřeďuje čistě na rok 76 a chybí více výpovědí (krom obou manažerů a Laudy). Zábavná je rivalita obou manažerů i po těch letech. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Dokonaly warm-up pred projekciou Rush. Ponuka dostatok objektivnych info o pozadi celeho nezabudnutelneho GP F1 1976a a navrc poskytuje aj dostatok emocii. ()

mikel 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je dobré vidět nejen tento film, ale i film Rivalové. Pak je možné lépe porozumět tomu, co se dělo před 40 lety. Jak napínavý to byl souboj a jak se svět od té doby proměnil. Je velice zajímavé pozorovat naprosto rozdílný přístup k závodění od manažerů McLarenu a Ferrari a oceňuji, že je film o tehdejší éře formule 1 usazen do kontextu s hudbou, Concordem ale i cigaretami :-). ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama