Reklama

Reklama

30 Seconds to Mars: Closer to the Edge

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
USA, 2010, 7 min

Obsahy(1)

Hudobný videoklip americkej rockovej kapely 30 Seconds to Mars. Pieseň Closer to the Edge je súčasťou ich tretieho radového albumu "This Is War", ktorý vydali v roku 2009. (MM_Ramone)

Recenze (13)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nejlepší věc od 30 Seconds to Mars, kvůli tomuhle si mě přilákali a o zbytek se postaral už sám Leto v loni v Praze.To byla jízda!100%. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Najlepší live videoklip ever, ktorým si ma vlastne Letovci nadobro pritiahli. Feeling ako sviňa je cítiť z každého jedného záberu, zbožňujem to. Yes this is a cult. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Už jen při pohledu na název tohoto klipu mám husinu, jelikož jsem byla součástí jejich turné a to, co vidíme v klipu, jsem zažila na vlastní kůži. Jared Leto tímto klipem začal více děkovat svým fanouškům za jejich podporu a za to, jak dokážou spoluutvářet hudební skupinu :) "This kid is amazing" - skvělý záběr na fanouška, který do tohoto klipu padne jako poklice na hrnec :D :D Myslím, že tímto klipem se více začaly vytvářet s klipy s názory fanoušků :) ()

sasazu 

všechny recenze uživatele

To nadšení, které tady předvádí Jared Leto a euforie fanoušků dělá klip naprosto výjimečným. Stručně řečeno to lze shrnout názvem posledního alba kapely Love Lust Faith + Dreams, které vyšlo letos. Láska, chtíč a víra tu ze všech přímo srší, takže "Yes, this is a cult" ()

petaechelon 

všechny recenze uživatele

Tento videoklip znamená pro mě fakt hodně. Nejen vzpomínka na dva úžasné koncerty na kterých sem byla a hlavně text k této písničce,emoce a celkově vše,je dokonalé. ()

Reklama

Reklama