Reklama

Reklama

The Verve: Bitter Sweet Symphony

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1997, 5 min

Režie:

Walter Stern

Kamera:

Daniel Landin

Obsahy(1)

Hudobný videoklip od britskej rockovej skupiny The Verve na pieseň Bitter Sweet Symphony, ktorá bola prevzatá od skupiny "The Rolling Stones" a v origináli má názov The Last Time. Ústrednou postavou videoklipu je muž, ktorý ide po chodníku a postupne začne zrážať na zem ľudí, ktorí mu neuhnú z cesty. (Marek1991)

Recenze (17)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Skvělá písnička, jež nemá opravdu chybu. Fantastický song! Plus ten klip je taky velmi dobrý, neboť takhle bych chtěl taky umět chodit po ulicích:)). ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Písnička napumpovaná svobodu, úplná hymna života. Legenda ve svém žánru, součást mého dětství, dospívání, současnosti a i budoucnosti, nikdy neomrzí. Jedinečnost. "Potřebuju slyšet nějaké zvuky, které rozeznají bolest ve mně, necham melodii znít, necham ji, vyčistit mojí mysl - teď se cítím volný." ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Kedysi som ju veľmi nemusel, žil som totiž v iných podmienkach a páčili sa mi iné veci, no toto treba uznať, je dielo svojej generácie. Je to veľmi hodnotné a silné, dnes to patrí medzi moje obľúbené diela, celé ako to je, text, videoklip, hudba, celkovo ako to zahrali. Podľa mňa je to aj dosť smutné a vzbudzuje to vo mne istú nostalgiu a tlačia sa mi skoro až slzy do očí, toto proste môžem. ()

MCZ 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem klip nesnášel, nicméně zavrhovat jej při svém nynějším nadšení pro devadesátky by bylo silně nežádoucí, vlastně nemožné. Tenhle pomník poslední optimistické dekády se totiž tyčí pořádně vysoko, dost možná i proto, že "You're a slave to money then you die" platí dneska víc, než kdykoli dříve. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Ultimátní egoistický trip jednou ulicí. Neuhýbáme, nezastavujeme. Život je jen jedna cesta. Richard Ashcroft jako pohublý feťácký blázen. ()

JK77 

všechny recenze uživatele

chyba mi v popise nazov skupiny, ale to je na csfd chyba u viacerych videoklipoch. The Verve som mal rad a toto je snad ich najznamejsi a najslavnejsi song ()

Reklama

Reklama