Reklama

Reklama

Recenze (10)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Sympatické herecké obsazení dělá hodně a v podstatě zachraňuje komedii, v níž je velká část vtipů značně rozpačitá. Uvidíme, jestli seriál nabídne něco víc. Pilot - 50% --- A víc už nenabídne nic, neboť byl po dvou epizodách zrušen. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ale jo, přímočaré, chlapské.. není to nijak převratné zatím, ale to obsazení je parádní a některé hlášky (jako např. "no.") sedly výborně. Takže po pilotu zatím celkem spokojenost, uvidíme co bude dál :) ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze po první epizodě. Dostanou jednu hvězdu za Kal Penna a tím kočím. Zrušení se nedalo vyhnout. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Velice průměrný seriál, který dle pilotu nemá co zajímavého nabídnout. Doporučuji s podobnou (chlapskou) tématikou sáhnout raději po vtipnějších Men At Work. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 26 Dokoukáno: +1 Zahozeno: 7 _ Tahle komedie mě zaujala a docela mě mrzí zrušení. Bavil jsem se daleko víc než u Dads a Mom, dokonce tohle má i perfektní obsazení. Doufám, že aspoň někdy uvolní zbylé epizody. Po dvou epizodách: 55% ()

Onlajn 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že mě první díl dost překvapil. Skvělé herecké obsazení, vtipné scénky a dobrý děj. (Alespoň pilotní díl). Režisér má s tímto typem očividně zkušenosti. Přece se podílel na režii Jak jsem poznal vaši matku a Scrubs: Doktůrci. Oba tyto seriály sleduji a doufám, že tuto komedii budu taky. Uvidíme, jak se tento seriál dále vyvine. ()

Reklama

Reklama