Reklama

Reklama

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ti herci jsou prostě nějací divní. Ne jen ten, co hraje autistu, ale tak nějak všichni. Děti i dospělí. Dvakrát tomu nepomáhá ani digitální kamera. Jde o baseball a o baseballu se točí jen výborné filmy. No, jak se ukazuje, točí se i celkem obyčejné. Tohle je film pro všechny generace, kdy pro všechny bude znamenat to stejné - celkem odpočinkově strávených 80 minut času s tím, že se dostaví nějaká ta emoce, což je ale spíše vynucené, než přirozeně vyplývající z příběhu. Proč se vlastně baseball tak moc spojuje s bohem? Má to něco společného s tím, že se mu hráči ten míček snaží napálit do koulí? No, ať je to jak chce hezké, tohle není film, který bych si někdy dal podruhé. ()

PetrC. odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který ve všech ohledech nedosahuje ani zdaleka základních standardů profesionální filmařské práce. Pokud jste od této skutečnosti schopni odhlédnout, dostanete nenásilný křesťansky laděný rodinný snímek. 4 % ()

suboss 

všechny recenze uživatele

Veľký trapas. Od kamery, cez výkony hercov až po samotné dialógy veľké sklamanie. Od filmu o baseballe som čakal oveľa viac. Slabá jedna hviezdička. ()

Reklama

Reklama