Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott Calvin je Santa Clausem už sedm let, a i když mu chybí jeho syn Charlie, svou práci vykonává svědomitě. Přípravy na Vánoce probíhaly na Severním pólu hladce, dokud nebyl zveřejněn seznam hodných a zlobivých dětí. A právě Charlieho jméno je uvedené mezi těmi zlobivými. Scott se okamžitě rozhodne vzdát kariéry Santa Clause a vrátit se do normálního života, aby se jeho syn opět dostal na seznam hodných dětí. Snaží se za sebe najít důstojnou náhradu, jenže santovský oblek se dostane do nesprávných rukou – role Santa Clause se zmocní trestaný zloděj, a duch Vánoc upadá. Scott a Charlie musejí vyburcovat zdrcené skřítky, aby jim pomohli zachránit Vánoce... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer
Trailer
D: angličtina
01:23

Související novinky

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Tim Allen opäť Santom

Tim Allen opäť Santom

16.09.2005

Rodinná komédia Santa Clause, v ktorej sa Tim Allen nedobrovoľne stal Santom, aby objavil a pochopil "ducha Vianoc" a našiel si cestičku k svojmu synovi, sa dočká ďalšieho pokračovania. Predstaviteľ… (více)

Reklama

Reklama