Reklama

Reklama

Justin Bieber: Baby

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Kanada, 2010, 4 min

Recenze (43)

Jeoffrey odpad!

všechny recenze uživatele

Děti po něm šílí a obsah téhle konkrétní skladby nejlépe shrnuli páni ze South Parku... Zkrátka i hudební průmysl má své dno a o dalších 100 metrů hlouběji je Justin. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Ten umělý zvuk rve uši. Melodie je také unavená. Německé děti musí být po takovémto výplachu mozku postižené. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Preraziť s niečím takýmto sa dá len u nadržaných násťročných dievčat. Hanba modernej americkej hudby. Text je tak triviálny a hlúpy, že som sa divil, koľko ľudí na ňom robilo. Vytváranie umelých hviezdičiek tu nabralo nechutný a otrasný rozmer. Nie je to však len piesňou, ten klip je hlúpy, nerozumný a akoby výplod nejak chorej mysle. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Týmto Bieber ( teda vlastne komerčné producentské parametre ) dokázal, že ovečky sú ľahká korisť. Dobre ostrihať ( to hlavne ), pekne obliecť a nejakú chytľavú melódiu. Čo na tom, že to spieva puberťák, všetkého toho neznalý. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Aj trochu ironické 3 *, pretože toľko hejtu na túto pesničku som nečakal. Tým nechcem povedať že som fanúšikom tohto klipu alebo tejto pesničky, ale omnoho väčšie hity majú odstatne menej hodnotení ako Belieber. A memečká s Justinom, ktorý sa dotýkal penisov mnohých dievčat :-D. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

"Bejby, bejby, bejby uhhhhh" Bieberovi nestačí muži a má novou zálibu. Nejsou to ženy, ale děti. No, vždyť to zpívá v té písni! ()

Proky 

všechny recenze uživatele

ano touto písní vše začalo aféra Bieber jako videoklip velmi špatný však písnička není tak hrozná proto jedna hvězda ()

nevermore odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle věc je proslulá tím, že přes neskonale velké množství shlédnutí na Youtube, měla po dlouhou dobu víc dislajků než lajků, Teď, v březnu 2019 vidím, že už je to naopak. Ale ne o moc :) ()

Reklama

Reklama