Reklama

Reklama

Tati, ty jsi robot

  • Česko Všichni rodiče jsou divní (více)

Bratři Josh a Max Carsonovi, jejichž otec byl počítačový vývojář a zahynul při autonehodě, mají velký sen. Postavit vlastního robota a získat tak uznání ve vědeckých kruzích. Josh se na jedné halloweenské party účastní spiritistické seance, při níž se mu ozve jeho otec. Josh tomu však nevěří. V té době je robot téměř hotov a sestoupí do něj duch Joshova otce. Bratři slaví se svým robotem úspěch a poznají svého otce. Pravdu o robotovi se však dozví i bývalí otcovi konkurenti, kteří ho okrádali o vynálezy a nepřímo můžou za jeho smrt. Unesou robota a chlapci vyráží na záchrannou misi zachránit robota a také svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Americká rodinkárna, primitívny detský scenár, katastrofálne predvídateľné a klišovité k podobným komédiám z 80tych a 90tych rokov. Jednoducho nič pre mňa. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jako zábava pro celou rodinu naprosto dostačující a vyhovující podívaná o chlapcích, kteří vyrobí robota, kterého ovládá duch jejich mrtvého otce. Na známější rodinné pecky film rozhodně nemá ale zabavit dokáže bez problému. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Takový blboučký, ale zároveň milý film. V dnešní době už toho nemá co říct, ale i tak je to milá, nenáročná zábava. A Newman/pan Carson sympaťák. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Někteří odborníci tvrdí, že zhruba za pětadvacet let budou počítače schopné samy myslet.. Co si o tom myslíš, Joshi ??" - "Prosím ??" - "Jak dlouho myslíš, že potrvá, než počítače budou myslet.." - "No, moc dlouho ne !! Už to skoro mám.." ;) ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Jeden z drsnějších scénaristických úletů, jaké jsem za svůj krátký život viděl. Mrtvý táta reinkarnovaný do robůtka? WTF? P.S. Sarkastický úsměv mi ztuhl v okamžiku, když už to skoro vypadalo, že si garážový R2D2 střihne postelovou scénu s rozvernou maminkou. Tohle by mělo na svědomí hodně zničených dětství. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Taková devadesátková rodinná kravinka, která ale působí celkem mile a v rámci svého žánru vůbec není špatná. Dívat se na to dalo celkem v pohodě a dějově to sice je Jack Frost s robotem, ale popravdě mi to ani tak moc nevadilo. Akorát teda pár nápadů v tom bylo debilních, třeba důvod, jak se táta vrátil nebo ten mindfuck zvrat s Einsteinem. Ono by se toho našlo víc, ale nemám důvod to zde psát, ten film svůj účel plní celkem obstojně a i když je moje hodnocení průměrné a znova už bych si to nepustil, i tak to není špatné. Akorát těžko říct, jak by na to reagovala dnešní děcka, protože to přece jen krapet zestárlo. Slabé 3* ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem to chtěl strašně vidět kvůli traileru na Intersonic kazetách. A tenkrát jsem si to i užil, ale dnes jedině takhle. ()

ajne 

všechny recenze uživatele

3* za film + 1 hvězda za nostalgii. Jako dítě jsem na něj rád koukal a zaujal mne tak, že ve střípkách jsem si ho pamatoval dodnes. A po objevení a znovushlédnutí musím říct, že jde o celkem slušnou podívanou. Nevytrhne, ale ani neurazí. Prostě relaxační film. ()

Reklama

Reklama