Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Recenze (470)

croxika 

všechny recenze uživatele

Aj cez to, že som sa miestami nudila,že si nepotrpím na hudobné filmy, že to bolo občasne úplne tuctové a nie všetci herci mi vyhovovali, nemôžem dať menej ako 3 hviezdičky, pretože zlé to nebolo a niektoré spevácke vystúpenia som si pretočila aj dvakrát. Len prečo všetky hudobné a tanečné filmy musia byť na jedno kopyto len v inom šate?! Aaargh... ()

Fawkes 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie si mě získala ani ne tak dějem, jako spíš soundtrackem a skvělými hudebními vystoupeními. Taktéž hrozně rád vidím herečku Annu Kendrick v nějaké lepší, výraznější roli. Přestože z dějového hlediska to není žádný zázrak, rád bych se ještě kvůli hudbě na tento film podíval. (Viděno v originálním znění) 78% ()

Octane 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem takovýhle filmy nevyhledával, takový to tančení a zpívání, na každým kroku nějakej dance battle nebo jak se tomu říká, ale tenhle film mě velice mile překvapil. Nic extra jsem od toho nečekal, ale na konci filmu jsem se culil jako blbec. Místy vtipné scénky s dobrým soundtrackem a roztomilou Annou Kendrick.... a já se docela dobře bavil. ()

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Príjemná hudobná jednohubka s príjemným obsadením zasadená do prostredia mladých ľudí s kopou hudby. Žiadny ďalší Lets dance, Step up ale poriadne talentované skupiny študentov, ktorí konečne netancujú ale parádne spievajú, rappujú, beatboxujú a to všetko v jednej kope s funkčnými vtipnými dialógmi a scénkami. Fat Amy bola best !!! Tá herečka má u mňa rešpekt za to, aký riť si zo seba dokáže spraviť. Ostatné členky of Barden Bellas boli len mnohými čerešňami na torte. Krásna ryšavka Brittany Snow, hlasovo dokonalá Ester Dean... ono to celé nejak dobre fungovalo, dobre sa to počúvalo, príjemne som sa pri tom bavil a nevadila mi ani dlhšia stopáž. Po dlhom čase hudobný film, ktorý som si vychutnal... 4**** a 77,922% ()

hábič 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době povedený hudební film! Je to sice taková Sestra v akci 2 bez Whoopi Godberg a má to klasickou šablonu romantických, hudebních komedií ale i tak mě to některými částmi a vtipy příjemně překvapilo. Já jsem se dobře bavil a pěvecké výkony byli na jedničku. ()

rhobos 

všechny recenze uživatele

Parádní odpočinková komedie která rozhodně pobaví. Vcelku dobrý děj s luxusními písničkami! Choreografie naučená na výbornou.. Myslím že díky tomuto filmu se mnoho lidí dozvědělo že existuje něco jako A Capella a je to teda nářez! :) ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbosť.. navyše som tak trochu alergická na filmy, v ktorých "také normálne dievčatá" spievajú ako hudobné bohyne viachlasnú improvizačku len tak ľavou zadnou pri a capella súbojoch na ulici. Rozprávočka vhodná na vymývanie teenagerských mozgov. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Krásne a dobre naspievané pesničky, pre oko dostatočne vypracovaná a natočená choreografia a prekrásne slečny. To je však všetko. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ladime je skvela hudobna komedialna trilogia plna vybornej hudby,tanca,krasnych zien,ma to aj vtipne chvile hlavne vdaka sialenej Rebel Wilson,taktiez aj po hereckej stranke bezchybne,sympaticke najma Anna Kendrick,ta zena je uzasna,ked spieva a tancuje,tak som v uzase i to jej ksichtenie je sexy,cize velka spokojnost az na treti diel,ten zjavne zaostaval za prvymi dvoma,ale nevadi...:-) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Hudební film z vysokoškolského prostředí o skupince děvčat snažící se vyhrát hudební soutěž pěveckých skupin. A je to další film vedený dle klasické dějové šablony, takže opět také klasická předvídavost vývoje děje. Ale na zábavnosti celého konceptu to kupodivu neubírá. Ba přímo naopak. Co postava, to osobitý charakter, což znamená, že každá má své problémy a přístup k dané věci. Je to film holčičí, ale určený pro všechny. Výborné obsazení všech rolí je bezprostředně impozantní a neoddiskutovatelné. Jako celek se nejedná o nic jiného, než o ucelenou dívčí hudební show plnou přesvědčení, trapasů, hysterie a úsměvů. Scénář byl vypracován na základě úspěšné knihy ´Pitch Perfect: The Quest for Collegiate A Cappella Glory´autora Mickeyho Rapkina a přináší příjemný filmový zážitek. Pro někoho může být humor až moc pikantní, pro někoho až moc hrubý, ale jako obvykle záleží na diváckém přístupu. Tohle se zkrátka povedlo. V ne zrovna malé žánrové konkurenci prostě bez výhrad obstojí. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Chtě nechtě musí jít do škatulky hloupoučký a naivní film, kde jde příběh stranou a hlavní je tanec či hudba. Vše ostatní ale šlape perfektně. Herci jsou zajímaví a příjemní, Rebel Wilson to opětovně rozjíždí a hudební část také nebyla vůbec špatná. Příjemné strávené 2 hodinky. Solidní 3* ()

karinakari 

všechny recenze uživatele

Jako velký fanoušek Glee jsem se na Pitch perfect neskutečně těšila a po jeho zhlédnutí jsem nadmíru spokojená. Ani bych snímek neporovnávala tak hodně se samotným Glee (hlavně pro jeho specifický a originální vtip a vyprávění), ale spíš s ostatními hudebními filmy a ty Pitch perfect totálně odrovnal. Není se čemu divit, protože se z nich většinou vyklubou pěkný bulshity. Hlavní hvězdou je bezesporu Anna Kendrick, smekám před jejím výkonem. Pomalu se mi Andula zarejvala pod kůži a teď si mě svým zpěvem konečně získala. Tlustá Amy alias Rebel Wilson už dávno patří mezi mé velké oblíbenkyně a opět mě nezklamala. Jenže na ní stačí jeden nepatrný záběr a já se rozchechtám na celé kolo. Zbytek osazenstva byl stejně příjemný a vtipný jako výše zmíněné. Hlavně tedy tichá Asiatka, u té platí to samé, co u tlusté Amy. Závěrečnou scénu s final songem jsem si vychutnala dosyta, pustila jsem si jí hned 3x a to se mi u filmu tohoto ražení dlouho nestalo. Miluji mash-up songy (to mě teda naučilo hlavně Glee) a tenhle se fakt povedl. Vivat Breakfast club!:-) ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Kvôli Aničke prepálim hodnotenie na nehorázne tri hviezdy. Trochu tomu pomohla aj Brittany Snow. Každopádne už viem ako by vyzeral Pavlásek, keby bol ženská. ()

xxENDxx 

všechny recenze uživatele

bylo to takový... a- ca- nudný. Obě kapely fajn, Anna Kedrick hot, stejně jako ten blond klon Kristen Bell (Anna Camp). A to je asi tak všechno. Za vrchol filmu považuju battle v bazénu, pak už to jelo z kopce a finalni song kluku byl o světelný roky lepší než holek. Od náborový scény ve sprchách už to bylo jen nudný nezajímavý čekání na další písničku, nebo na libovolný full frontal, který ale nikdy neprišel a písničky to nedokázaly vynahradit. (ty blicí scény a ujetá čiňanka to stahujou ještě hloubějš, jako by to z "komedie" od Wayansů vypadlo) ()

canni 

všechny recenze uživatele

Já jsem se bavil dobře, a 4* budou i díky soundtracku, který jsem si stáhl ihned po příjezdu domu. Anna Kendrick je fajn, jen se chvíli asi ještě nevyhne přirovnáváním k roli ze Stmívání. ()

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama