Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Recenze (470)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Všechny dívky do patnácti let drzí své vymačkané růžové plyšáky s nápisem miluji Justina Beabera v pevném obětí a už potřetí si pouští tuto neduchaplnou infantilní romantiku o umělém štěstí americké vysokoškolačky Becy, která díky zpívání ve sboru najde svou životní lásku. Ano jsem hrdina, díval jsem se až do konce!!!!!! ()

mravec 

všechny recenze uživatele

Za ty holky. Jinak je smutné, že má jít o film postavený na zpívání, ale daleko víc jde při oněch soutěžích o choreo. Na to se holt líp dívá... A v kontextu všech hudebních čísel na tom závěrečném nebylo vůbec nic zajímavého. ()

sWONDER 

všechny recenze uživatele

Ocenujem nápad a žasnem, ako vedia ty amíci urobiť z obyčajnej súťaži Acapel, film ktorý je naozaj pozerateľný a dokonca zábavný. Netvarí sa príliš väzné a obsadením a spevácki je fakt na vysokej úrovni. Spestrený občas nejakou odľahčenou scénou. Finále nedopadlo podľa predstav, lebo Treblemakers sfúkli Bellas aj keď to malo vyzerať asi naopak. ()

Čiban 

všechny recenze uživatele

I když na začátku to může vypadat že je to film pro ženský tak to tak není. Film je hlavně pro ty kteří mají rádi mix nových písniček a k tomu příběh. Mě osobně se film líbil. Skvělé ženské obsazení :3 ()

skejpa 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád hudbu, přijde si na své. Komu jde hlavně o příběh a film jako takový, ten asi moc nadšený nebude. ()

lord-artoo 

všechny recenze uživatele

Klišé stíhá klišé, ale musím se přiznat, že jsem se u toho královsky bavil a to nejen díky Anně Kendrick, což je opravdické číslo nejen na plátně, ale i fajne muzice, díky níž film běží a vy si přejete, aby běžet nikdy nepřestal. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi líbilo. Viděl sem na to jednou nějakej "film o filmu". A to si řikám, to bude super, to musim vidět. A těšil sem se na to a rozhodně mě to nezklamalo, spíš překvapilo. Sem rád, že to nejede nějakou plytkou kaši okolo, že se to stará o daný téma a tim je hudba. Nějaký románky, osobní sračky a tak. To se prostě odehrává někde lehce v pozadí souběžně s hlavnim dějem. Mám rád filmy o hudbě, miluju hudbu. A tohle opravdu cenim. S trošku jinym scénářem bych těch 5 hvězd dal, jakože úplně s klidem. Teď je dávám, protože mě to svym způsobem nadchlo. 80% ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

No ,tak co tu zase máme že,by nějakou tu superstar po americku jak se říká.Tenhle film se snaží být něčím vyjímečným ale ,jak už to bývá ,tak není .Na film sem se pouze podíval už kvůli herečce Anna Kendrick ve filmu pěkná herečka,jinak ten film nestojí za absolutně za nic.60% ()

Nelishka91 

všechny recenze uživatele

Další americký film ve stylu klišé! A ačkoliv byl film velmi předvídatelný, dalo se na něm celkem slušně podívat. Líbilo se mi, že se Anna Kendrick ukázala i v jiném světle než v roli tupých, arogantních a nafoukaných slepiček. Svoji roli hrála přesvědčivě a dokonce jsem se přistihla, že roli DJe ji závidím. ()

DaveSmith 

všechny recenze uživatele

Ale jo, proč ne. Bylo to vtipný, mělo to drajv, písně celkem ušly. I když to byla obvyklá komedie ze střední s celkem obvyklou zápletkou a pomilováníhodně neobvyklou Annou Kendrick. Na ní bych mohl koukat pořád (stejně tak Alexis Knapp byla neodolatelná). Navíc tenhle film není zdaleka tak hloupej, jak by se mohlo zdát. Potěšilo i cameo Donalda Faisona alias Chrise Turka ze Scrubs. ()

ardno5 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s hodnocením 65% je férové :-) a film neurazí ani nenadchne. Každopádně nejlepší díl trilogie! ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Videl som dvojku úplne nečakane. Zaskočila, zvláštne zaujala. Videl som trojku úplne cielene. Bola sexi a zabavila. No a teraz som cielene vyhľadal jednotku, lebo ma ide zvnútra rozhodiť, chytám sa hocičoho a potrebujem vidieť sexi nohy v krátkych sukniach. A ak to bude ešte popretkávané dokonalými piesňami neurazím sa teda. Stalo sa. Anna Camp je najkrajšia Bella v tíme a jej nohy ma skutočne na chvíľu rozohriali, navyše Brittany Snow čoby zrzka ma bude prenasledovať až do postele, takže účel splnený. Film bol plný skvelej hudby, dalo sa celkom slušne zasmiať a celkovo šlo o pohodovú záležitosť, veď ako inak. Asi jediný druh “vtipu”, ktorý mi rozhodne nesadol je zvratkový humor. Ostatok bol ale do pohody. Stále trvám na tom, že Píč Perfekt je v podstate o ničom, až je úctyhodné, že to dali zo trikrát, lenže je tak našľapaný dobrou hudbou, že človeka pohltí. Dám nateraz trojku, ale len preto, že som posledné dni štvorkoval ďaleko lepšie záležitosti a mám pocit, že to musí byť tak nejak vyvážené. Paradoxne ale jednotka za nasledovníkmi nijako nezaostávala a vtedy som štvorkoval. Viem, som čudný, no a? ()

GenVen 

všechny recenze uživatele

Jelikoz jak uz poradnou radku let dokazuje Hans Zimmer - kvalitni hudba znamena kvalitni film. A tady ji je sakra hodne. ()

mark9th 

všechny recenze uživatele

Toto ocakavam od hudobnej dievcenskej komedie. Nechce sa mi vsetko rozoberat, takze len kratko. Hudba bola svizna, babi boli pekne a vtipne, a drzalo si to formu. U mna spokojnost :) .75 % ()

dzberry 

všechny recenze uživatele

Prima v sobotu dopoledne na Nově jako kulisa při pozdní snídani po pátečním večírku, kdy tupě zíráte na barevné obrázky a je vám jedno, že čumíte na prosťoučkou americkou tralala a tanytany kravinu... ()

MrMir 

všechny recenze uživatele

Cool jednohubka, ve které se banda různorodě zamindrákovaných dívek snaží prorazit v soutěži bezdoprovodných kapel. A jak to tak bývá, nakonec je z nich slušně zpívající partička, která ve finále všem vytře zrak. Musím dát vyšší hodnocení neboť vyčnívá z průměru podobně laděných snímků alespoň tím, že holky tam fakt umí zpívat :o) ()

drtickaa 

všechny recenze uživatele

Všetky "High Glee School" muzikály išli úplne mimo mňa a tomuto som dala šancu len kvôli traileru, ktorý nadškrtol, že Anna Kendrick nielen dobre hrá, ale aj ladí. A veru, ladí celý film! Tiež by som bola radšej, keby sme sa nečakanej tyčke boli vyhli, ale... Na čo sa budeme hrať? Od začiatku viete, že to bude typické vysokoškolské hudobné klišé a komu to nevadí a má rád zaujímavo zaranžovanú muziku, smelo do toho! No a čo, že mi celé finále doplo už v momente, keď sa na scéne objavil The Breakfast Club? Práve tým mi Pitch Perfect perfektne udrelo na strunu. A záverečný contest som si pustila trikrát... A dám si ho ešte raz! 75% ()

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama